Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Olguța Berbec a născut! Interpreta de muzică populară a devenit mămică pentru a doua oară

Olguța Berbec a născut în urmă cu puțin timp. Interpreta de muzică populară a devenit mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii.

Olguța Berbec a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia părinții i-au pus numele Olga Maria. Cântăreața și soțul ei sunt în culmea fericirii și o așteptau pe micuță cu nerăbdare. Cezara, fiica lor cea mare, a devenit astfel surioara cea mare.

”Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă de veste. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, mărturisea artista în urmă cu puțin timp.

Olguța Berbec și Remus Novac i-au avut ca nași pe Gabriela și Mihai Morar

Cântăreața Olguța Berbec s-a căsătorit religios cu saxofonistul Remus Novac pe 6 noiembrie 2016, iar nașii lor au fost Gabriela și Mihai Morar. Ceremonia a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, iar la petrecere au participat peste 1.000 de invitați.

“Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *