Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Monica Roșu, sfat înainte de naștere: ”Eu nu l-am luat în seamă!”

Monica Roșu a intrat în a 37 a săptămână de sarcină și numără clipele până când va deveni mămică pentru prima dată. Ea a primit, recent, un sfat de la una dintre admiratoarele ei.

Monica Roșu spune că e liniștită, dar e clar că nu mai are răbdare! Fosta gimnastă își ține fanii la curent cu evoluția sarcinii. ”Liniștită (cât se poate) și zâmbind intrăm în săptămâna 37 de sarcină … Încă puțin și ne vom cunoaște micuța bebelină. Vă pupăm și vă dorim o zi cât mai frumoasă!”, a scris Monica pe Instagram. Asta după ce cu doar câteva zile înainte anunța că ”E vineri, închei săptămâna cu zâmbetul pe buze și cu emoții pentru marea întâlnire. Time fly so fast …”. (CITEȘTE ȘI: MONICA ROȘU VA FI MĂMICĂ DE FETIȚĂ! CE I-A PREGĂTIT, DE PE ACUM, FOSTA GIMNASTĂ + CE NUME VA AVEA)

Fanii au dat curs invitației Monicăi Roșu, ba chiar s-au grăbit să-i transmită sfaturi. ”Îți dau și eu un sfat de l-am primit înainte de naștere, dar pe care nu îl prea luam în seamă: odihnește-te cât mai poți!”, ”Încă puțin și vine bebe”, Să îți trăiască și să fie sănătos copilașul și sarcina să fie ușoară”, au fost mesajele pe care fosta gimnastă le-a primit de la admiratorii ei.

Monica Roșu, cerută în căsătorie după Exatlon

Monica Roșu a fost concurentă la realityshow-ul „Exatlon” de pe Kanal D. La sfârșitul lui 2018, când s-a întors din Republica Dominicană, Monica a plecat într-o vacanță în Madrid, alături de iubitul ei Vlad, care avea s-o ceară de soție. Voia să devină și mămică, iar după doi ani iată că visul va deveni realitate. Fosta gimnastă este însărcinată în 37 de săptămâni și numără zilele până când fetița va veni pe lume. (NU RATA: MONICA ROȘU E ÎNSĂRCINATĂ! ”A VENIT ÎN STARE DE ALERTĂ!”)

Monica Roșu și Vlad sunt împreună de opt ani. Fosta gimnastă dezvăluia că bebelușul care vine i-a unit și mai mult și este tot ce le trebuia pentru ca fericirea lor să fie deplină. Fosta campioană a României a postat anunțul despre sarcină pe contul ei de Facebook: “În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvântare”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *