Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Kamara a vorbit despre relația cu fosta soție, la aproape trei ani de la divorț. „Eu cu Oana am ajuns la un consens”

În 2018, Kamara și Oana, mama băiețelului său, au divorțat,
însă de dragul lui Leo, cei doi au încercat să păstreze o relație decentă.
Acum, artistul a vorbit despre cum se înțelege cu aceasta, dar și despre starea
de sănătate a băiatului său, care a suferit mai multe operații în ultima
perioadă.

„Eu cu Oana am ajuns la un consens, dincolo de săptâmânile în care sunt plecat și uneori mai poate să vină și ea, alteori, când nu mai are sens să vină, îi zic să nu mai vină, facem o săptămână să stea la ea și una la mine.

Într-atât încât celălalt să-și mai poată face din lucruri”, a transmis artistul.

„Am fost două săptămâni la Timișoara, unde facem recuperări intensive. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți.

Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a spus Kamara la Antena Stars, citat de Spynews.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decembrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia.

Vom pleca din nou la Timișoara, unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a adăugat Kamara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *