Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imaginea în care Speak apare chel a stârnit numeroase controverse. Cum a reacționat iubita artistului atunci când i-a văzut noul look

Speak și-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine în care apare chel. Ștefania nu s-a putut abține, iar internauții s-au amuzat copios.

Deși la o primă vedere părea extrem de real, fanii au observat ulterior că este vorba doar despre un filtru. „Phahahahhahahaaaaaa”, i-a transmis Ștefania lui Speak pe Instagram.

Comentariile din partea fanilor au curs lanț. „😂❤️Nu îți stă rău. Bendeac, tu ești??,  „Nu-i rău tare!”,  „Benone Sinulescu” ,  „Mai degrabă Costi Fortza  / Vezi că nu-ți stă rău!” „hahaha morrr!! tare simpatiiccc!!!💗”.

/ Bromania, tu ești?😂 / Hahah leșinn/ Mamă, la prima vedere am crezut ca este Cosmin Seleși”, sunt doar unele dintre comentariile internauților.

Speak și Ștefania sunt urmăriți de mii de oameni pe conturile de socializare. De altfel, aceștia își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac și reușesc să îi surprindă de fiecare dată. Recent, Speak a povestit cum și-a cunoscut iubita pe care a cerut-o în căsătorie, la Asia Express.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul.

Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această zgârcenie.

Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a spus Speak pentru viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *