Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Amna, nevoită să se despartă de fiul ei pentru o perioadă. „A fost o provocare foarte, foarte grea”

Amna a fost prima vedetă eliminată de la Survivor România 2021. La întoarcerea în țară, artista a vorbit despre starea ei de sănătate și despre cât de greu i-a fost să stea departe de fiul ei. Interpreta și-a anunțat divorțul anul trecut, după 9 ani de căsnicie cu Cristi Mușat.

„Medicul meu mi-a spus că pot pleca la «Survivor România» fără nicio problemă. Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niște chisturi.

Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac”, a spus Amna, potrivit Click

„Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană.

Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a mai adăugat artista.

Amna a mărturisit că i-a fost foarte greu să stea departe de băiatul ei, care a rămas în țară împreună cu părinții vedetei.

„Incredibil de greu a fost. A rămas cu părinții mei și cu
tatăl lui. A fost cel mai dificil lucru pe care l-am făcut, să stau departe de
David.

M-am gândit încontinuu la el și mi-am dat seama că sunt lucruri pe care le poți face în viață și lucruri pe care nu le poți face.

Eu nu pot să stau departe de copilul meu prea mult timp. N-am fost departe de el mai mult de patru-cinci zile de când este el. A fost o provocare foarte, foarte grea să mă despart de el pentru un timp mai îndelungat”, a declarat artista pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *