Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actriţa Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson că a abuzat-o ”ani de zile”

Actriţa Evan Rachel Wood, cunoscută în special pentru rolul din serialul de succes HBO ”Westworld”, l-a acuzat pe muzicianul Marilyn Manson că a supus-o abuzurilor ”ani de zile”, relatează luni The Independent şi Vanity Fair, citate de Agerpres.

Vedeta, nominalizată la Globurile de Aur, a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a împărtășit urmăritorilor câteva detalii din experiența sa neplăcută de a fi abuzată: ”Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson”, a scris Wood.

”A început să mă seducă pe vremea când eram adolescentă şi m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier şi manipulată ca să mă supun. Nu mai vreau să trăiesc cu frică de represalii, calomnii sau şantaj. Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos şi pentru lansa un apel companiilor care l-au susţinut, înainte ca el să distrugă alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai păstra tăcerea”, a transmis actriţa.

După mesajul publicat de Wood, cel puţin alte patru femei și-au adus propriile acuzaţii împotriva lui Manson, precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice şi diferite forme de violenţă, constrângere şi intimidare, notează Vanity Fair.

Actrița Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, a mai declarat anterior că a fost victima unor abuzuri comise de un fost partener de viaţă, însă nu i-a dezvăluit numele. Marilyn Manson, în vârstă de 52 de ani, a negat acuzaţii similare formulate anterior împotriva sa.

The Independent şi Vanity Fair au precizat că au contactat reprezentaţi ai artistului, însă aceştia nu au dorit să comenteze subiectul.

Foto: Epa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *