Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete “super-jucăușe”. Ce locuri ocupă în clasament Anda Adam, Alexandra Stan ori Emily Burghelea

Dacă termometrele nu ne ajută să ne simțim prea confortabil, ne-am gândit să mai topim din zăpadă și să încingem puțin atmosfera! CANCAN.RO a pregătit un top al celor mai sexy vedete, la mare, dar nu oricum, ci în cele mai „jucăușe” ipostaze. Domnilor, așezați-vă comod, căci urmează imagini incendiare!

Divele noastre știu foarte bine ce trebuie să facă, atunci când soarele arde tare, tare! Chiar dacă ne aflăm la jumătatea iernii, CANCAN.RO v-a pregătit un super-top al celor mai fierbinți vedete de la noi.

Nu, nu în ipostaze obișnuite, ci în cele mai „jucăușe” cu putință, pentru toți cei care adoră să privească forme apetisante, scăldate în razele soarelui, dar și în situații care mai de care mai palpitante. Printre cele mai jucăușe dive de la noi se numără Loredana Chivu, Emily Burghelea, Daniela Crudu, Anda Adam sau Alexandra Stan.

Anda Adam, sexy și jucăușă la plajă

(NU RATA: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Îmbrăcate în costume de baie minuscule, divele noastre știu foarte bine cum să atragă atenția. Deși nu mai sunt demult copii, bombele sexy din showbizul românesc nu ratează nicio ocazie să fie jucăușe, dar jucăușe cu un aer super-hot.

Forme voluptuoase, în jocuri sexy la piscină sau pe plajă

Pentru astăzi v-am pregătit o galerie menită să mai ridice mercurul din termometre și vă spunem doar atât: veți vedea cele mai obraznice posterioare, cei mai voluptuoși sâni, cele mai subțiri talii și cele mai apetisante forme posibile!

(CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR CARE AU O RELAȚIE SPECIALĂ CU BISERICA. PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ OANA ZĂVORANU, IULIA VÂNTUR, MONICA GABOR, ROXANA VANCEA SAU ALINA PLUGARU)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *