Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Speak nu mai arată deloc așa. Nu o să-ți vină să crezi ce schimbare de look și-a făcut artistul

Speak este omul schimbărilor și asta o știu majoritatea fanilor săi. Nu de puține ori în urma unui pariu sau a unei idei de moment, artistul și-a schimbat look-ul. Și de data aceasta a făcut o „nebunie” în urma căreia a ajuns să semene foarte mult cu Mihai Bendeac. 

Aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi la Cuțite”, cântărețul cel mai probabil din plictiseală și-a surprins fanii. Pentru că toată lumea știe că e înnebunit după tehnologie și tot felul de aplicații și filtre care au legătură cu activitatea de pe Instagram, de data aceasta Speak a găsit una care să-l facă să semene cu Mihai Bendeac. Cântărețul și-a schimbat trăsăturile, și-a „pus” chelie și a pozat în stilul lui Bendeac, pentru amuzamentul fanilor.

Fotografia a reușit să strângă peste 16.000 de like-uri și aproape 150 de comentarii. Printre comentariile pe care le-a primit se numără și „No ce-ai făcut Speak? Ai vreme și pentru freza asta, dar la bătrânețe, nu amu”. Nici Ștefania nu s-a putut abține și a scris „Phahahaha”, semn că o amuză nebunia făcută de iubitul ei.

CITEȘTE ȘI SPEAK, AȘA CUM NU L-AI MAI VĂZUT! CUM ARĂTA ARTISTUL ÎN COPILĂRIE. „AM FOST AMĂRÂT RÂU”

Cine a făcut primul pas în relația dintre Speak și Ștefania

În urmă cu mai bine de trei ani, Speak şi Ştefania au început colaborarea pe plan profesional şi petreceau din ce în ce mai mult timp împreună. Ea apăruse în piesa artistului ,”Libelula”, şi erau de nedespărţit. De atunci toată lumea își punea semne de întrebare în privința relației celor doi.

Nu de alta, dar Speak susținea pe atunci că sunt doar prieteni. Timpul, însă, a trecut… artistul și Ștefania se distrau și munceau împreună, iar până la iubire nu a fost decât un pas!

”Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această zgârcenie. Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a declarat Speak pentru viva.ro.

Cei doi sărbătoresc în luna aprilie patru ani de relație, iar primul care a făcut primul pas în ceea ce îi privește pe cei doi a fost… Speak. Inițial, artistul și Ștefania au fost prieteni, iar ulterior acest lucru s-a concretizat într-o frumoasă poveste de dragoste.

”Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, însă sărutul cred că a venit din partea amândurora. A fost chimie la prima vedere, nu dragoste. Relația noastră a început foarte diferit față de cum eram amândoi obișnuiți. Ne-am văzut mai întâi defectele, ca prieteni, apoi atuurile, devenind un cuplu. Așa cum am zis de nenumărate ori principalul nostru atu este că, în primul rând, suntem cei mai buni prieteni”, a mărturisit și Ștefania.

VEZI ȘI TOTAL NEAȘTEPTAT! CUM A CARACTERIZAT-O ADELINA PESTRIȚU PE ȘTEFANIA, LOGODNICA LUI SPEAK: “AM ZIS”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *