Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Probleme în familia lui Cornel Păsat! Terapia de cuplu le-a salvat căsnicia. „Ideea este să îți dorești să repari”

Cornel Păsat și soția sa Bianca se bucură de o familie frumoasă, alături de băiețelul lor. Dacă acum totul este bine, cei doi au recunoscut că s-au confruntat de-a lungul timpului și cu momente dificile. Cornel și Bianca au fost la un pas de despărțire, însă și-au găsit, din nou, drumul unul spre celălalt.

Invitați într-o emisiune tv, Cornel Păsat și soția sa au vorbit despre familia lor și problemele prin care au trecut. Aceștia au mărturisit că în prezent se află într-un punct foarte bun al relației și cred că nimic nu îi mai poate despărți, însă au recunoscut că lucrurile nu au fost mereu așa. (CITEȘTE ȘI: CORNEL PĂSAT ȘI-A SCHIMBAT PROFESIA. CU CE SE OCUPĂ ACUM FOSTUL IUBIT AL OANEI ROMAN)

Se pare că Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire. Cei doi simțeau că relația nu mai merge și că ar fi mai bine să o apuce pe drumuri separate. Însă sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt nu i-au lăsat să se despartă. Mai mult, Cornel Pasat a luptat pentru femeia pe care o iubește și a încercat să aducă relația pe linia de plutire.

Cei doi au dezvăluit că au apelat la ajutor de specialitate, iar datorită terapiei de cuplul lucrurile au intrat pe făgașul normal și relația a fost salvată.

 „La momentul respectiv Cornel a fost cel care a tras foarte tare de treaba asta. Am ajuns și la psihologul de cuplu. El a fost cu ideea, eu m-am dus așa dintr-o inerție. Relația noastră ajunsese într-un punct în care trebuia să se întâmple ceva WOW, că deja le făcusem pe toate. Ideea este să îți dorești să repari.”, a declarat Bianca, într-o emisiune la Antena Stars.

Cornel Păsat, tătic pentru a doua oară

După ce hopurile din relație au fost depășite, cei doi își continuă povestea de iubire. Mai mult, Cornel Păsat își dorește să devină tătic pentru a doua oară. Pe de altă parte, Bianca a mărturisit că deși și ea se gândește la un nou copil, are totuși câteva rețineri.

 „Mi-am dorit imediat după ce l-am născut pe Drias. La 2 ani de zile mi-am dorit să fac încă un copil, dar acum când mi-am revenit și la corp, mi-am intrat în activitate și știu că trebuie să o iau de la capăt cu sarcina… Pentru ochiul care nu cunoaște, nu a durat foarte mult să îmi revin, undeva la 4 luni sunt OK, dar știind eu cum arătam înainte, cu peretele abdominal cam după 2 ani de zile cu exercițiu mult.”, a mai spus Bianca.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *