Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noi dispute în tabăra Războinicilor de la Survivor România! Spiritele s-au încins după consiliu. „Ai decăzut cu totul, mental, sentimental, cu totul”

S-a încins din nou atmosfera în tabăra Războinicilor. După consiliu, concurenții și-au aruncat săgeți și au avut multe lucruri de reproșat. Roxana a intrat în vizorul tuturor și este considerată veriga cea mai slabă a echipei.

După consiliul în care Marilena a fost propusă spre eliminare, spiritele s-au aprins printre războinic. Întorși în tabără, aceștia au dat drumul la atac, iar ținta a fost Roxana. (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP A CĂLCAT STRÂMB? CUM A REACȚIONAT FAIMOSUL DE LA SURVIVOR, ATUNCI CÂND ALEXANDRA STAN ȘI-A ETALAT POSTERIORUL BOMBAT ÎN FAȚA LUI)

„Roxana e foarte trista mereu, e căzută. Consider că e adevărat ceea ce se întâmplă cu ea. I-am și zic lui Alin de față cu toata lumea că pe el nu îl expuneam pentru ca el a fost foarte mult la jocuri, dar ea altceva nu face, doar doarme.”, a spus Musty despre Roxana potrivit WOWbiz.ro

Roxana a încercat să se apare și să dezmintă spusele colegilor săi.

„Eu nu înțeleg de ce spui că sunt cea mai tristă. Nu m-am plâns ca mi-e dor de casă, am fost cea mai puternică, azi am avut niște probleme de sănătate. Spuneți-mi și mie care este realitatea voastră. Eu nu cred ca sunt cea mai slaba sportiv.”, s-a apărat Roxana.

„Ai decăzut cu totul”

Deși a încercat să se apere, atacurile la adresa sa au fost tot mai dese. Se pare că Războinicii consideră că Roxana nu mai face față competiției și a început să decadă. (VEZI ȘI: CUM SE EPILEAZĂ CONCURENTELE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”ADEVĂRATE AMAZOANE!”)

Eu am spus ca ai decăzut cu totul, mental, sentimental, cu totul. Tu plângi la toate jocurile. Nu mai comentez. Daca toata lumea vorbește…”, a mai spus Musty.

Revoltată de cele auzite, Roxana le-a spus coechipierilor că exagerează și a subliniat că mereu și-a dat interesul în cadrul jocurilor și de multe ori a adus puncte echipei.

Eu până acum nu am zis nimic. Am jucat cu ele mai bune și m-au bătut și le-am bătut și eu. Nu e o chestie care să denote ca eu sunt persoana cea mai potrivita să plece.”, a argumentat Roxana.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *