Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicolae Zuluf, reacție acidă după o întâlnire cu Oana Roman: “O fițoasă”! Diva i-a dat replica la TV: “Ca bărbat, nu ai voie să judeci o femeie”

Nicolae Zuluf a avut o reacție acidă în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu Oana Roman pe platourile de filmare ale emisiunii “Mămici de pitici, cu lipici”. Fotbalistul a catalogat-o pe fiica fostului premier drept “o fițoasă”, iar aceasta nu a ezitat să îi dea replica la TV.

Nicolae Zuluf, reacție acidă după o întâlnire cu Oana Roman

Mămicile care au acceptat provocarea celui de-al doilea sezon al show-ului de la Antena Stars au luat masa acasă la Sânziana și Nicolae Zuluf. La scurt timp după ce musafirii au plecat, sportivul i-a mărturisit soției sale că Oana Roman are fițe. Fosta prezentatoare a aflat despre reacția fotbalistului și a reacționat dur.

“Nu e ok să vorbești așa. Ca bărbat, nu ai voie să judeci o femeie. Nu ai voie așa ceva. M-a deranjat foarte tare. Nu e ok. Și-a schimbat părerea, dar asta nu schimbă faptul că a vorbit așa de urât. Abia aștept următoarea întâlnire cu el, altfel nici nu mai avem ce discuta”, a afirmat Oana Roman la “Mămici de pitici, cu lipici”, difuzată la Antena Stars.

În timpul testimonialului fostei prezentatoare, sportivul făcea și el declarații despre aceasta… Surprinzător, fotbalistul a mărturisit în fața camerei de filmat că s-a grăbit cu durele concluzii trase despre Oana Roman. El a precizat că, după ce au schimbat mai multe idei, a început să o placă.

“La început, am avut o părere foarte proastă despre Oana. Am crezut că e fițoasă, că se crede mare vedetă. Apoi când mi-a zis ca e berbec, ca mine ,am înțeles-o perfect, apoi mi-a plăcut de ea, a declarat Nicolae Zuluf în cadrul show-ului din care face parte alături de fiica fostului premier.

În prezent, Oana Roman participă împreună cu fiica sa, Isabela, la emisiunea “Mămici de pitici, cu lipici”, difuzată la Antena Stars © Facebook

Nu rata: Oana Roman spune totul abia acum! Motivul real al divorțului de Marius Elisei: “El a fost cu ideea să vină mama la noi!”

Oana Roman a depus actele de divorț

“Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r.: dacă se va împăca cu Marius Elisei). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii “XNS”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *