Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini inedite cu Andra și Cătălin Măruță, realizate înainte de a se infecta cu SARS-CoV-2. Dragostea de fani i-a făcut să uite de protecție

În urmă cu doar câteva zile, CANCAN.RO vă prezenta imagini exclusive cu Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii ai lor, într-o „ploaie” de fani care s-au năpustit asupra lor, pentru a face fotografii. La momentul respectiv, Cătălin Măruță nici măcar nu a mai apucat să-și pună masca de protecție, iar sâmbătă cei doi au anunțat că sunt infectați cu SARS-CoV-2. Să fie oare, aceasta sursa infectării cu temutul coronavirus?

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Andra și Cătălin Măruță s-au arătat extrem de prudenți și au respectat măsurile impuse de autorități, pentru a nu contracta virusul din China. Pe paginile lor de pe rețelele de socializare, cei doi au postat, de-a lungul acestor luni, numeroase mesaje prin intermediul cărora îi îndemnau pe fanii lor să respecte măsurile de evitare a răspândirii noului coronavirus, pentru ca viața tuturor să revină cât mai repede la normal.

Andra și Cătălin Măruță s-au infectat după o întâlnire spontană cu fanii?

Sâmbătă, Andra și Cătălin Măruță au anunțat că au COVID-19. Zilele trecute, așa cum vă spuneam mai sus, CANCAN.RO v-a oferit imagini exclusive cu cei doi, de la o întâlnire spontană cu o mulțime de fani, cu care s-au și fotografiat.

Andra și Măruță au făcut poze cu fanii, fără mască

(NU RATA: ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, TESTAȚI POZITIV CU SARS-COV-2. PREZENTATORUL A DEZVĂLUIT CARE ESTE STAREA LOR DE SĂNĂTATE: “VĂ MULȚUMIM PENTRU GÂNDURI”)

Au descins acolo și, alături de o prietenă, s-au așezat la masă. Doar că Andra și copiii s-au grăbit să mănânce, au terminat masa și, fuguța, la joacă! Artista i-a luat pe cei doi de mânuțe și s-a luat la întrecere cu ei chiar în fața restaurantului. În tot acest timp, Cătălin Măruță a rămas la masă. Puțin mai târziu, a terminat și el și s-a ridicat. Fix atunci revenise și Andra în restaurant, așa că din selecta locație au ieșit împreună. Un moment prielnic pentru fanii celor două vedete, care au rămas ca la fotograf la cerința admiratorilor de a se imortaliza cu ei.

După ”baia de mulțime” , Andra, Cătălin și cei doi copii au luat-o la pas pe străduțele întortocheate. Prezentatorului de la Pro TV i s-au lipit ochii de un magazin de tutun, care era însă închis.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *