Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gala Puterea Dragostei 31 ianuarie 2021 – Cine a fost eliminat din show. Bianca și-a pierdut controlul și a fost la un pas să o atace cu un scaun pe Maria

Duminica aceasta, 31 ianuarie, va avea loc Gala Puterea Dragostei, când telespectatorii vor afla cine este concurentul sau concurenta care va părăsi competiția. Ultima săptămână a fost una agitată pentru concurenți și au existat certuri crunte.

Ce s-a întâmplat la Puterea Dragostei, în edițiile trecute

Se anunță o nouă Gală Puterea dragostei, plină de tensiuni, dar și de mult suspans, deoarece concurenții vor așteptă cu sufletul la gură să afle cine va fi desemnat cuplul lunii și cine vă părăsi competiția, duminică, 31 ianuarie.

Gala Puterea Dragostei 31 ianuarie 2021 - Cine a fost eliminat din show. Bianca și-a pierdut controlul și a fost la un pas să o atace cu un scaun pe Maria

După un schimb de replici acide cu Maria, Bianca Comanici pare că vrea să se răzbune pe cea care în ediția precedent a lovit-o în cap pe Mariana. Comanici își pierde controlul și are de gând să o atace cu un scaun pe Maria.

În ediția de sâmbătă, 30 ianuarie un nou conflict s-a iscat
la Puterea dragostei! Maria o lovește pe Mariana, în timpul unui scandal cu
Cristi Comănici.

Cristi Comănici către Maria: Tu ești proastă?

Maria: Prost ești tu.

Cristina Mihaela: Comănici, cum să spui așa ceva?

În acel moment, Maria aruncă cu un obiect în Cristi, dar îi dă în cap Marianei, care este ajutată imediat de Mădălina și de Comănici.

Mona și Jitaru de la Puterea dragostei au recunoscut că au o relație.

Gala Puterea Dragostei 31 ianuarie 2021 - Cine a fost eliminat din show. Bianca și-a pierdut controlul și a fost la un pas să o atace cu un scaun pe Maria

Mona a fost o prezență destul de controversată în casa Puterea dragostei! Concurenta s-a iubit pentru scurt timp cu George, de care a ales să se despartă în momentul în care a luat decizia de a părăsi emisiunea pentru băiețelul ei, întrucât acesta avea nevoie de ea!

La câteva luni bune după despărțirea de George, Mona a găsit iubirea în afara emisiunii și, surpriză sau nu, este vorba tot despre un fost concurent al emisiunii din Turcia, Jitaru.

Fan: Vrei un copil cu Jitaru?

Mona: Da! Chiar am avut discuția asta cu el și mai vreau un
băiețel.

Jitaru: Măi, dar dai tot din casă!

Alexandra și Codruț s-au despărțit

În ediția din 28 ianuarie, Alexandra și Codruț s-au despărțit.

Conflictul dintre cei doi ar fi început din cauza lui Alex Stoica. Codruț s-a dus în casa fetelor, iar de aici a început scandalul.

Alexandra și Codruț
Alexandra și Codruț

„Cu ele o să rămâi!”, a spus Alexandra. „Fac ce vreau, pentru că pot!”, a răspuns Codruț. „Bine! Pune punct dacă faci ce vrei!

Eu te-am trimis în brațele ăleia? Acum te trimit în brațele ei și să stai pentru totdeauna în brațele ăleia, ai înțeles?!”, a mai adăugat Alexandra.

Cum se votează preferatul săptămânii la Puterea Dragostei

Rezultatele votului dat de public se află, în general, în
zilele de sâmbătă și duminică. Mai mult, publicul poate vota și pentru
reîntoarcerea în casă a unui concurent eliminat.

Pentru a vota la Puterea Dragostei, trebuie să accesezi site-ul https://www.putereadragostei.ro și să te loghezi folosind un cont de Facebook sau un cont de Google.

Galele săptămânale ale emisiunii, din fiecare sâmbătă, difuzate în intervalul orar 16.00 – 19.00, au fost urmărite de sute de mii de telespectatori Kanal D.

Așa că vă puteți vota concurentul favorit. Însă trebuie să știți că perioada de votare se închide înainte de filmarea Galei. Următoarea perioadă de votare se deschide după ce filmarea s-a încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *