Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dezvăluirile făcute de Marius Manole, despre rolul din serialul „Vlad”. „Dacă mi se pare că descopăr o nedreptate, nu pot să tac”

Marius Manole a avut un debut spectacolos în noul sezol al serialului „Vlad”, difuzat la PRO TV. Actorul a vorbit despre personajul său, Petre Toteanu, procurorul care trebuie să descopere adevărul despre Adrian Anuței.

„De felul meu, aparţin zodiei Balanţă, iar cei ca mine ştiu că avem o înclinaţie specială spre adevăr, spre justiţie, spre restabilirea valorilor. În paranteză fie spus, poate firea mea a făcut să fiu mai aprig şi în relaţia cu managerii Teatrului Naţional din Capitală, cu care ştiţi că am avut ceva conflicte.

Dacă mi se pare că descopăr o nedreptate, nu pot să tac. Dar, ca să închid paranteza, adaug că am decis că nu pot învinge sistemul şi am preferat să fac un pas în spate, în acea poveste. Nu acelaşi lucru l-am făcut şi în serialul cu pricina”, a explicat Marius Manole pentru Impact.

„Nu ştiu să vă spun ce au văzut la mine producătorii, regizorul sau scenaristul când mi-au încredinţat rolul ăsta.

Cu atât mai mult cu cât nici eu nu-mi amintesc să mai fi jucat în cariera mea o astfel de compoziţie. Dar acum, după sezonul încheiat deja, pot spune că m-am bucurat foarte tare că l-am primit”, a mai spus cunoscutul actor.

„Un anumit şablon există, desigur. (…). Spre exemplu, în vremea tinereţii mele rula serialul italian cu comisarul celebru Corado Cattani.

Poate, cine ştie, ceva din mimica lui, din arta sa de a descoperi adevărul şi din a lupta contra mafioţilor mi s-o fi transmis şi mie în serile în care-l urmăream cu destul de multă atenţie”, mai adaugă actorul pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *