Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bomba sexy a Timișoarei a rupt-o cu “loverboy”-ul?! ”Lui îi place să aplice corecții”

Fosta soție a lui Cristian Daminuță pare să fie urmărită de ghinion în plan sentimental. Bomba sexy a Timișoarei ar fi fost părăsită de loverboy-ul care juca ”la dublu”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă de oră ale poveștii.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de „telenovela” în care este implicată fosta soție a lui Cristian Daminuță, sexoasa Iasmina Halas.

Potrivit surselor noastre, cei doi parteneri ar fi avut parte de mai multe momente tensionate, care se pare că au fost presărate și cu mici violențe.

Ce ar fi provocat ruptura

”Lui îi place să aplice corecții atunci când lucrurile nu merg conform dorințelor lui. Așa a procedat și cu Iasmina și asta ar fi produs ruptura dintre cei doi”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul acestora.

Din câte se pare, în urma certurilor aprinse, sportivul, care a fost acuzat că joacă ”la dublu”, ar fi decis să se întoarcă la fosta parteneră și ar fi lăsat-o pe sexoasa blondină ”baltă”.

”Ea nu mai are litera «A» la bio, pe profilul de Instagram și nicio poză sau video cu el în postările evidențiate. El se pare că a fost «lovit» de dorul familiei. Cu siguranță, lucrurile nu vor rămâne așa, și Iasmina o să caute răzbunare. Este foarte ofticată că a lăsat-o Alin. Cu ce scop a pus ea poza cu el, în condițiile în care el și-a șters contul de Instagram?”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

Iasmina Halas ar fi fost părăsită de sportivul din Timișoara, cunoscut drept un ”loverboy”

Fostul Iasminei, renume de loverboy?!

„Iasmina știa foarte bine în ce trio se află. De asta a și postat ea poze. Poate, poate ieșea vreun scandal și bărbatul să încheie cealaltă relație. Acest «loverboy», care nu are nicio sursă de venit, și-a dorit puțină reclamă și să devină puțin cunoscut. (VEZI AICI: IASMINA HALAS ȘI ALIN S-AU FOTOGRAFIAT DEZBRĂCAȚI, CA-N REVISTELE PENTRU ADULȚI)

Din câte știu, fosta relație o avea de aproximativ un an și jumătate și ea l-ar fi susținut financiar. Iasmina mimează fericirea, distruge alte relații, doar pentru a avea mai mulți urmăritori și să apară la TV. Nu este de invidiat, pentru că nu face absolut nimic wow”, ne-a scris o persoană din anturajul blondinei, în urmă cu câteva săptămâni.

Iasmina Halas, ghinionistă în plan amoros?

A avut gânduri suicidare

În trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidare.

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV. (NU RATA: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE ”NAȚIONALĂ”, PRIMELE DECLARAȚII ASUMATE DUPĂ DIVORȚ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *