Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Regele barbutului” a dat piept cu acoliții ucigașului lui Alișor la câteva ore după asasinatul din Los Angeles

La câteva ore după ce liderul interlop Alișor Sadoveanu era împușcat mortal în Los Angeles, “Regele barbutului” din România dădea piept cu acoliții ucigașului, la o partidă de poker în Buzău. CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate, detaliile întâlnirii explozive.

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România, iar, de-a lungul timpului, le-a “curăţat” buzunarele multor VIP-uri. “Oneaţă” are jocurile de noroc în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat, însă, bani frumoși la cazinou de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale s-au numărat şi milionari.

„Au urlat că ei vor domina toată România”

În urmă cu doar câteva zile, “Regele barbutului” a fost prezent la o întâlnire „de neuitat”, pe parcursul căreia s-a jucat poker. Cu banii în buzunar, Ion Pârnică a trecut prin clipe greu de imaginat. Potrivit unor surse, apropiații lui Florin Americanu, cel care l-a ucis în America pe Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, au intrat în apartamentul unde avea loc jocul și au început să amenințe, în condițiile la care la masă erau oameni cu mult “cașcaval” în buzunar. Totul s-a întâmplat la Buzău.

“În timpul jocului, au intrat în apartament. Au urlat că ei vor domina toată România, că ei îi vor omorî pe toți, cum au făcut cu Alișor Sadoveanu. Au spus că ei sunt din Buzău și că toți bucureștenii vor ajunge în groapă. Ion Pârnică era și el la masă. Nu a intervenit, și-a văzut de treaba lui”, povestesc sursele CANCAN.RO.

Ion Pârnică,
Ion Pârnică, „Regele barbutului”, a trecut prin clipe greu de imaginat

Interlopii buzoieni declară război bucureștenilor

De precizat că interlopii ar fi intrat peste “Regele barbutului” și ceilalți jucători cu săbii și mai multe cuțite. Au încercat, prin acest mod, să se impună. (NU RATA: CUM A SCĂPAT DE ÎNCHISOARE “REGELE BARBUTULUI”. A PLĂTIT AMENDA PENALĂ CU ȚÂRÂITA, DAR A PLĂTIT-O)

“Au luat banii de pe masă, erau vreo 9.000 de euro și au dispărut. I-au zis lui «Oneață» să dispară de acolo, când au aflat că e din București”, ne-a mai povestit unul dintre cei care au asistat la scenă.

În tot acest timp, agresorii s-au lăudat că sunt apropiații lui Florin Americanu, cel care l-a asasinat pe Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu. Toți au fost sfătuiți să tacă, dacă nu vor să ajungă în pământ.

«Oneață» a stat liniștit la masă în tot acest timp. Într-un final, cei care au luat banii și-au dat seama că acolo e și Ion Pârnică, motiv pentru care au adus banii înapoi. Dar amenințările au rămas. Acoliții lui Florin Americanu au declarat război celor din București”, au mai precizat sursele CANCAN.RO.

Cel care ar fi ordonat „descinderea” în locul unde se afla și “Regele barbutului” ar fi Ion al lui Ciulică, un „aspirant” care ar vrea să se remarce în lumea interlopă din Buzău, mai spun sursele noastre. Până să aibă loc incidentul, respectivul era cvasi-necunoscut, potrivit acelorași surse. Ulterior, ar fi prins însă aripi. Gruparea din care face parte ar trimite femei la prostituție, dar și copii să cerșească în Anglia și SUA, în condițiile în care aceștia nu au împlinit șase ani.

În respectiva casă, ar fi pătruns șase indivizi în stare de ebrietate, care au adresat injurii celor din București.

Ion Pârnică, supranumit ”Regele barbutului”

Ucigașul și victima lui au fost prieteni apropiați

Potrivit Gândul.ro, Florin Americanu devenise unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Sadoveanu, iar, conform unor martori, cei doi se adresau unul altuia cu apelativul “cumetre”.

Relațiile dintre cei doi interlopi s-ar fi stricat iremediabil după ce Americanu ar fi considerat că Alișor Sadoveanu l-ar fi tras pe sfoară cu 200.000 de dolari, dar și cu un autoturism de lux.

După mai multe discuții în contradictoriu, buzoianul ar fi vorbit cu un prieten comun, căruia i-ar fi destăinuit că și-a cumpărat un pistol și intenționează să-l omoare pe liderul Sadovenilor. Această cunoștin’ă l-ar fi anunțat imediat pe Alișor, care, sigur de faptul că Florin Americanu nu vorbește serios, l-ar fi sunat și l-ar fi întrebat personal dacă este adevărat că și-a achiziționat un pistol și plănuiește să-i ia viața.

Fără să stea pe gânduri, buzoianul ar fi răspuns afirmativ, însă nici de data aceasta liderul interlop din Chitila nu l-a luat în serios. Ba mai mult, i-a comunicat că se află la o nuntă și l-a chemat până în fața localului, pentru a-i demonstra că nu are curaj să folosească pistolul. Ce s-a întâmplat apoi, dovedește, însă, exact contrariul. Florin Americanu l-a sunat din fața salonului de evenimente, iar când Alișor Sadoveanu a ajuns pe trotuar, l-a împușcat de aproape, o singură dată, după care a fugit. (VEZI ȘI: “REGELE BARBUTULUI” ȘI-A SCOS CAVOUL DE LA AMANET. CE SUMĂ URIAȘĂ A PLĂTIT PENTRU A-L RECUPERA. “ERA O GRIJĂ ENORMĂ PE CAPUL MEU”)

Florin Americanu și „sărăciile”

Înainte să fie arestat pentru crimă, Florin Americanu se lăuda pe site-urile de socializare cu banii pe care îi strângea din comiterea de infracțiuni și îi numea pe cei care vizionau clipurile „sărăcii”. În unele clipuri, acesta a apărut și alături de Alișor Sadoveanu. La un moment dat, cei doi se laudă împreună cu o sticlă de coniac pentru care ar fi plătit 3.500 de dolari.

Victima și ucigașul se cunoșteau foarte bine

În plus, Americanu s-a filmat la restaurant, în mașina de lux ori la cazinou, iar în multe situații a arătat “sărăciilor” de acasă pachete mari de bani, pentru a demonstra că este foarte bogat.

Acum îl așteaptă cel puțin 20 de ani de detenție într-un penitenciar american, unde regulile sunt mult mai stricte ca în România, în sensul că deținuții nu au dreptul la pachet, hainele sunt limitate, iar riscurile sunt mari, în condițiile în care restul deținuților sunt foarte violenți, mai ales că el va fi încarcerat la categoria “periculoși”, în regim de maximă siguranță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *