Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nelson Mondialul, hotărât să renunțe la tot! De această dată despărțirea este definitivă. „Cu astea mă duc și s-a terminat”

Nelson Mondialul a luat decizia finală, renunță la tot și pleacă. Deși despărțirile de soția sa Liana au fost destul de des în ultimul timp, se pare că acum totul a ajuns la final. Și-a cumpărat bilet de avion, pleacă și lasă în urmă pe partenera sa, dar și pe Livian.

Nelson Mondialul a ajuns la capătul puterilor. Recent, și-a anunțat urmăritorii din mediul online că s-a despărțit din nou de Liana, doar că de această dată lucrurile pare să fie definitive. Mai mult, acesta și-a cumpărat bilt de avion, a făcut testul COVID și a mărturisit că va pleca și că nu există nimic ce îl mai poate opri. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI EURO A PRIMIT NELSON MONDIALUL DIN DONAȚII ÎN ULTIMA LUNĂ, DEȘI SE LAUDĂ CU GRĂMEZI DE BANI ȘI KILOGRAME DE AUR)

 „Impactul violent s-a produs! S-a produs impactul violent (…) M-am despărțit de muiere. Asta-i ultima seară în care mai dorm în casa asta! Am plecat. Ultima seară. Am plecat de aici, fraților! Da, da! Adunați-vă să vedeți miros de scandal. E gata! Nu mai este șansă de întoarcere, de împăcare! S-a terminat! Nu știu, nu știu. Nu mă mai interesează nimic.”, a spus Nelson Mondialul într-o clip postat pe YouTube.

S-a certat cu Livian

Deși urmăritorii acestuia sunt obișnuiți cu despărțirile dese de soție, au observat că de această dată lucrurile chiar sunt serioase. Se pare că Nelson Mondialul s-ar fi certat și cu fiul său Livian, nu doar cu Liana. Acesta a vorbit la plural și a spus că nu are „nimic în comun cu ei”. (VEZI ȘI: CE A SPUS NELSON MONDIALUL DESPRE LIVIAN ȘI BIANCA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI: ”TE ORIENTEZI, SĂ NU FII TU PROSTUL SATULUI”0

„Nu mai am nimic în comun cu ei. Eu de azi sunt un om liber. Liber și independent. Mâine dimineață la prima oră am avion. Mi-am făcut testul, tot. Am fost la test, uite buletinul, chitanță, tot, tot, tot! Bilet de avion… Cu astea mă duc și s-a terminat”, a mai spus Nelson Mondialu.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *