Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iulia Vântur, criticată dur după ce a transmis un mesaj de Ziua Indiei. „E alegerea ei că a rămas acolo alături de Salman Khan”

Iulia Vântur trăiește în India din 2015, când a ales să se
mute definitiv împreună cu iubitul ei, actorul Salman Khan. De atunci, vedeta
consideră India a doua casă și și-a construit chiar o carieră în cinematografie
acolo.

Iulia Vântur a mulțumit țării „adoptive” în care trăiește, printr-un mesaj de Ziua Republicii, pe 26 ianuarie, scris în limbile engleză și hindi.

„O zi a Republicii fericită. Respect, iubire și recunoștință pentru incredibila India, un loc special care a devenit casa mea”, a scris Iulia Vântur pe contul ei de socializare.

Admiratorii vedetei i-au reproșat actriței că nu și-a
amintit și nu a postat nimic de ziua Micii Uniri pe 24 ianuarie, cu două zile
mai devreme.

Iulia Vântur, criticată dur după ce a transmis un mesaj de Ziua Indiei. „E alegerea ei că a rămas acolo alături de Salman Khan”

„Acum două zile a fost ziua Micii Uniri, acolo unde te-ai născut și nu ai postat nimic despre asta.  Foarte frumos”, i-a scris o prietenă virtuală.

„Știi de ce sunt tristă? Că pe 24 ianuarie, nu ți-ai amintit nimic! Sper să nu ai soarta Naarghitei! Așa faimoasă era și ea până a revenit la vatră… restul îl știi”, i-a mai scris cineva.

„Părerea mea umilă, cred că trebuie să îți aduci aminte și de țara unde sunt încă părinții tăi și unde te-ai născut”, i-a mai scris și un alt admirator.

„E alegerea ei că a rămas acolo alături de Salman Khan, sunt sigură că e fericită în India”, a mai scris o admiratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *