Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini incendiare cu Andreea Bălan. Artista a făcut o ședință foto spectaculoasă. Iubitul ei a reacționat imediat

Andreea Bălan și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o ședință foto spectaculoasă, în care artista este extrem de sexy. Vedeta este aproape de nerecunoscut, iar cei care o urmăresc au felicitat-o pentru transformare.

Chiar iubitul ei, Tiberiu Argint, a reacționat cu un emoticon „exploziv” la una dintre imaginile care au încins atmosfera.

Imagini incendiare cu Andreea Bălan. Artista a făcut o ședință foto spectaculoasă. Iubitul ei a reacționat imediat

”Iubita mea! Ești minunată!”, ”Superbă și minunată”, ”Cea mai superbă blondă din România”, au scris admiratorii Andreei.

Recent, Andreea a recunoscut că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este extrem de liniștită.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut.

A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc.

E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan recent, potrivit Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *