Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Divorț neașteptat în showbiz-ul internațional! Starul serialului „The Mentalist” a pus capăt unei căsnicii de 29 de ani

Un alt cuplu se destramă la Hollywood. Simon Baker, starul serialului „The Mentalist” și soția sa Rebecca Rigg au anunțat divorțul. Cei doi au pus capăt unei căsnicii de 29 de ani.

Simon Baker, în vârstă de 51 de ani, și Rebecca Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-au despărțit după 29 de ani de căsătorie. Vestea divorțului a fost confirmată de reprezentantul actoului, Susan Patricola. Se pare că cei doi au pus capăt relației încă din luna aprilie a anului trecut, însă abia acum au făcut totul public. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚ RĂSUNĂTOR ÎN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! ELLIOT PAGE ȘI EMMA PORTNER AU PUS CAPĂT UNEI CĂSNICII DE TREI ANI)

„Rămânem prieteni apropiați și cei trei copii ai noștri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viața noastră”, au mărturisit cei doi, pentru SUA TODAY.

29 de ani de relație

Celebrul cuplul s-a căsătorit în octombrie 1998 și are trei copii: Stella, în vârstă de 27 de ani și doi băieți Claude, în vârstă de 22 de ani, și Harry, în vârstă de 19 ani. Separarea a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi actori au avut de-a lungul timpului numai cuvinte de laudă unul despre celălalt. (VEZI ȘI: DIVORȚ RĂSUNĂTOR ÎN LUMEA MONDENĂ! ȘI-AU SPUS „ADIO” DUPĂ NUMAI 1 AN DE MARIAJ)

În 2016, la terminarea filmărilor pentru serialul „The Mentalist”, actorul a declarat că așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp alături de soția și copiii săi, pe care i-a descris drept „mândria și bucuria” sa.

„Se va simți atât de bine să poți petrece mai mult timp acasă. Mai mult decât orice vreau să-mi dedic timpul familiei mele”, a spus actorul.

Mai mult, în timpul interviului, Simon Baker a numit-o pe Rebecca „cea mai bună femeie cu care ar putea spera vreodată un bărbat să fie”, adăugând că „să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *