Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Descoperire traumatizantă în Tokyo. O femeie și-a ținut mama congelată în casă timp de 10 ani

A fost făcută o descoperire traumatizantă într-un apartament situat în capitala Japoniei! Trupul unei femei se afla într-un congelator de 10 ani, iar polițiștii au încătușat-o pe fiica acesteia. Inculpata şi-a justificat gestul prin teama că va fi evacuată din locuinţă în cazul în care anunța decesul, a scris presa de peste hotare.

Descoperire macabră în Tokyo

Potrivit anchetatorilor, apartamentul era pe numele mamei sale şi exista riscul să nu îl poată păstra odată cu dispariţia acesteia. Femeia decedată avea 60 de ani la momentul la care a încetat din viață, au mai scris jurnaliștii niponi.

Deocamdată, medicii legiști nu au putut stabili cauza decesului și ziua în care aceasta a murit, relatează news.yahoo.com.

Nu rata: Pură coincidență sau destin? Ce a pățit o femeie care a anulat întâlnirea cu un bancher din cauza unor presentimente rele

Cadavrul femeii a fost descoperit după ce fiica sa a fost evacuată din cauza unor facturi neachitate. Scenele traumatizante s-au petrecut când cei care au venit să cureţe apartamentul au dat peste trupul înghețat într-o ladă frigorifică.

Doamna Yoshino a fost arestată ieri la un hotel din orașul Chiba, aflat în apropiere de Tokyo.

Citește și: Ce mesaj a primit o amantă din partea soției iubitului său! Când a citit rândurile, să leșine: “Cunoști mașina? E a mea”

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *