Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tzancă Uraganul și-a ”tras” ultimul clip chiar în palatul Cămătarilor VIDEO

Tzancă Uraganul este un apropiat al fraților Cămătaru, motiv lesne de înțeles de ce nu a avut de suferit de pe urma interlopilor, așa cum s-a întâmplat cu alți maneliști, între care celebrul Florin Salam. Iar în semn de prețuire pentru oamenii care-I fac ”viața ușoară”, interpretul de uzică de petrecere  filmat chiar în palatalul lor.

De curând, manelistul a filmat cel mai nou videoclip al său, pentru piesa ”Inimă de Leu”, melodie dedicată celebrilor Nuțu și Sile Cămătaru, cei doi interlopi cunoscuți, de altfel, pentru afinitatea pentru animale sălbatice și exotice. Mai mult, pentru filmare i-a invitat și pe moștenitorii celor doi frați Cămătaru. A apărut chiar și o fotografie, cu toții la masă, ascultând indicațiile regizorului. Nuțu Cămătaru, așezat în centru, pare a se simți foarte bine la filmări, cu atât mai mult cu cât aparițiile sale, rare de altfel, transmit mesaje care mai de care mai explicite, scrie wowbiz.ro.

Tzancă Uraganul, cel mai bine plătit manelist?

Succesul pe care îl are în ultima vreme Tzanca Uraganul l-a transformat într-un manelist putred de bogat. Anul trecut, doar din Youtube a câștigat peste 350.000 de euro, bani la care se adaugă cântările – mai mult sau mai puțin legale, având în vedere pandemia – rotunjindu-i veniturile la o sumă în jurul unui milion de euro. Mai mult, extravaganțele sale sunt celebre, parcul său de mașini concurând cu cele ale unor milionari de afară: un Lamborghini Aventador negru de vreo 400.000 de euro, un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep! Mașini care costă și ele undeva la 3-400.000 de euro, făcându-l astfel pe Tzanca Uraganul un manelist milionar.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *