Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sorana Darclee își dorește să devină mamă, dar nu se simte pregătită acum. Ce spune artista despre iubitul ei. „Suntem obligați să îi ascultăm”

Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin, iar cei doi sunt pregătiți deja să facă pasul cel mare. Artista a mărturisit că își dorește să devină mamă, însă nu consideră că este momentul acum.

„Îmi doresc să devin mămică dacă aș avea și o clona care să se ocupe de asta. Îmi doresc, dar nu am cum în momentul ăsta.

Am discutat (nr. despre copil) nu că vrem noi, dar suntem obligați să îi ascultăm pe ai noștri, familia, că toți vor o jucărie pe care să o iubească și să aibă grijă de ea.

Dar noi suntem destul de rezervați în această privință, căci mai avem multe lucruri de făcut încontinuu și nu vreau să fiu părintele care își crește copilul cu o bonă, nu vreau să pierd momente speciale din viața copilului meu.

Și din fericire nu sunt doar eu dubioasă cu copilul, ci este și Cosmin și atunci între noi nu există niciodată o discuție în contradictoriu.

Există discuțiile în contradictoriu cu familia. Dar i-am zis mamei că până în 40 de ani nu am promis că-l fac. Dacă nu l-am făcut până în 40 ia-ți adio că nu-l mai fac. Dar mama vrea să-și prindă nepotul”, a spus Sorana la Antena Stars.

„Cred că pregătit nu ești niciodată, mă gândesc că îți apar tot felul de frici și întrebări, intri într-o lume total necunoscută că auzi doar de la alții, dar experinta lor nu e și experieța ta, dar înveți.

Aș avea o preferință, și anume să fie fată, că mi se pare mai simplu ca părinte să ai grijă de o fată, cred că e un pic mai ușor ca părinte, să o îmbracă, să îi faci codițe. să comunici cu ea, e mai delicată, nu ai mereu panica aceea că devine vreun super erou și vrea să sară în cap de pe ceva. (…)”, a mai adăugat fosta memebră a trupei A.S.I.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *