Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Remus Mihalcea, fostul manager al spitalului Colentina, scrisoare deschisă pentru Vlad Voiculescu: ”

Remus Mihalcea, fostul manager al spitalului Colentina, a transmis un mesaj dur pe contul său de Facebook, după incendiul devastator izbucnit la Institutul Matei Balș din Capitală.

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață la un pavilion al spitalului Matei Balș din Capitală. Patru persoane au fost găsite carbonizate, iar un alt pacient și-a pierdut viața după minute bune de resuscitare în urma incendiului devastator.

Peste 100 de pacienți au fost transferați din pavilionul care a luat foc în această dimineață la institutul „Matei Balș”, fie la alte spitale, fie în alte pavilioane ale institului. Remus Mihalcea, fostul manager al spitalului Colentina, a transmis un mesaj dur pe contul său de Facebook, după incendiul devastator izbucnit la Institutul Matei Balș din Capitală.

Medicul speră că Vlad Voiculescu va trata această nouă tragedie ca un adevărat conducător al sănătății.

”Domnule ministru Voiculescu, sper că nu veți trata această tragedie precum cea de la Colectiv, cu camere de luat vederi după dumneavoastră pentru a turna încă un film de succes care să vă aducă într-o funcție înaltă, ci ca un adevărat conducător al sănătății din România. Sper că veți putea vorbi dumneavoastră, de data aceasta, și nu purtătorii de cuvânt, altminteri pentru ce mai ocupați fotoliul ministerial?!

De asemenea, sper, în numele decenței, să nu începeți sa învinuiți sistemul, pe Nelu Tătaru, cadrele medicale, natura sau mai știu eu ce pentru aceasta tragedie, pentru că nu asta face un om responsabil și un lider veritabil. Căci, aș dori să vă reamintesc faptul că dumneavoastră sunteți conducătorul și dă cam prost, domnule Voiculescu, să aruncați cu noroi in propria ogradă.

Nu pot să uit cum vă plângeați în campania electorală că sunteți blocați pe Facebook și că ceilalți bagă bani masiv în sponsorizarea mesajelor! Un scurt reminder pentru dumneavoastră: ați cheltuit 3000 de lei pentru a sponsoriza pe Facebook minciuni legate de persoana mea în vremea când ocupam poziția de manager al spitalului clinic Colentina. Țipați ca din gură de șarpe că se fac renovări cu nu știu ce firme aservite PSD, pentru a căpăta un vot în plus de la oameni și a va cocoța in fruntea Ministerului Sănătății.

Dar ce nu știați dumneavoastră, domnule Vlad Voiculescu, poate pentru că nu sunteți medic, este că acea clădire ce a intrat în renovare, data din jurul anilor ‘50, avea câte un grup sanitar per etaj, fără circuite, instalații mai vechi ca vârsta mea și a dumneavoastră și era o urgență în a fi reabilitată atâta timp cât tratam pacienți covid la capacitate maximă. Nu știu dacă știți cum este sa nu dormi noaptea pentru că ești avertizat în legătură cu suprasolicitarea instalațiilor electrice și a consumului de oxigen! Nu, nu știu dacă aveți idee cum este să conduci cu adevărat ceva, prin forțele proprii, căci observ cu stupoare cum dumneavoastră dați mereu cuvântul consilierilor!!! Am o explicație pentru asta: nu sunteți MEDIC”, se arată în mesajul transmis de Remus Mihalcea.

Domnule ministru Voiculescu, sper că nu veți trata această tragedie precum cea de la Colectiv, cu camere de luat vederi…

Posted by Remus Mihalcea on Friday, January 29, 2021

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *