Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret cu bodyguardul său. ”Sunt în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson, 53 de ani, a dezvăluit, marţi, că s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, într-o ceremonie intimă, în reședința sa de pe Vancouver Island, Canada, informează Daily Mail, citat de Agerpres.

”Sunt exact unde am nevoie să fiu, în braţele unui bărbat care mă iubeşte cu adevărat”, a declarat Pamela Anderson. 

”Nunta a avut loc pe o proprietate pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Este locul în care părinţii mei s-au căsătorit, iar ei sunt împreună şi astăzi”, a mai precizat Pamela Anderson.

Revista People a dezvăluit în septembrie, citând o sursă, că Pamela Anderson şi Dan Hayhurst formează un cuplu de mai multe luni şi că cei doi au petrecut împreună perioadele de carantină impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

Este al patrulea mariaj pentru Pamela Anderson. Vedeta din ”Baywatch” a fost căsătorită în trecut cu Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon, de două ori.

Cu Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue, Pamela Anderson are doi fii,
Brandon Thomas şi Dylan Jagger.

La începutul anului 2020, Pamela Anderson a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie care o arăta alături de producătorul de film Jon Peters şi a dezvăluit că s-a căsătorit cu acesta.

După opt zile, starleta canadiană a anunţat că s-a despărţit de Jon Peters. În septembrie, actriţa a mărturisit că ea şi Jon Peters nu au fost ”niciodată căsătoriţi legal”.

Marţi, Pamela Anderson a publicat pe Instagram o fotografie şi a dezvăluit că a decis să renunţe la reţelele de socializare. ”Acesta va fi ultimul meu mesaj publicat pe Instagram, Twitter sau Facebook”, a precizat actrița.

FOTO: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *