Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Otilia Bilionera a vorbit despre scandalul cu fostul impresar. „Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig colaborări esențiale pentru viitorul meu”

Otilia Bilionera, fosta concurentă de la „Ferma vedetelor”, a dat noi detalii despre scandalul cu fostul impresar. Artista pare că are din nou succes pe plan profesional și proiecte destul de importante, despre care a vorbit pentru prima oară.

„Da, am o nouă casă de producție și voi colabora pentru o piesă nouă cu unii dintre cei mai mari producători muzicali din lume.

Da, în sfârșit sunt fericită și profesional, mă bucur enorm că voi scoate mai multe piese în următoarea perioadă, cred că lucrurile încep să se așeze așa cum trebuie, pentru mine.

Voi lansa o piesă cu o casă de producție internațională care
va fi o mare surpriză pentru cei care mă cunosc, mai ales că nu este chiar
stilul meu, dar sunt sigură că va prinde.

Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig colaborări esențiale pentru viitorul meu ca artistă.

Dar asta nu înseamnă că voi renunța la ceea ce mi se cuvine, așa că, în curând, vom merge și eu, și fostul impresar, la tribunal, vom vedea acolo cine are dreptate.

Oricum, nu era să aștept să mă dea el în judecată, eu vreau să lămuresc lucrurile cât mai rapid”, a spus Otilia Bilionera pentru Wowbiz.

„Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!”, a anunțat Otilia Bilionera, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *