Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Dan Cruceru nu mai este prezentatorul „Survivor România 2021”. Ce consecințe a avut plecarea lui de lângă familie, în primul sezon

Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

Dan Cruceru a mărturisit că și-ar fi dorit să repete experiența, însă de data asta, a ales timpul petrecut în familie.

„Bineînţeles, doream să repet experienţa. Chiar dacă a fost una foarte faină din punct de profesional, a foarte grea din punct de vedere personal, atât în ceea ce priveşte sănătatea mea, cât şi raportat la relaţiile cu familia şi la nivel de business, pentru că cinci luni nu am putut să mă ocup de nimic altceva.

Dar nu le poţi face pe toate perfect”, a spus Dan Cruceru pentru okmagazine.

„A suferit foarte tare de dorul meu”

„De exemplu, băieţelul meu, cu care abia începeam să construiesc o relaţie, m-a tratat ca pe un invitat în casă atunci când am revenit. Timp de o lună refuza să vină la mine în braţe, nu mă puteam apropia de el, doar pe mami o dorea.

Am lucrat la chestiile astea, iar acum suntem foarte apropiaţi. Iar cu fiica mea, Sophia, am avut o surpriză legată de faptul că a suferit foarte tare de dorul meu, fiind şi mai sensibilă, dar şi mai mare. Ea vorbea cu psihologul şcolii şi îi spunea cât de mult suferă că tati e plecat.

Două săptămâni a stat numai la mine în braţe. Până la Survivor, nu mai plecasem mai mult de zece zile de acasă.

Oricât de mult mi-a plăcut proiectul, trebuia să aleg ce e mai important pentru mine şi pentru familia mea”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *