Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lili Sandu a revenit la greutatea de dinaintea sarcinii. Cum arată vedeta acum. „Eu am luat 24 kg. Eram destul de solidă”

Lili Sandu a devenit pentru prima oară mamă în vara anului trecut, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. De când Thomas Jay Cristian a venit pe lume, viața ei și a lui Silviu s-a schimbat complet, însă vedeta recunoaște că trăiește cea mai frumoasă perioadă.

Lili Sandu are 41 de ani, însă arată mai bine ca niciodată. De altfel, aceasta și-a revenit complet după naștere, fără prea mult efort.

„La unele se întâmplă la 20, la altele la 40. (…) Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată.

Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la cap cu modul meu de viață sănătos. (…) Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp.

Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara. S-a întâmplat să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez.

Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 kg. Eram destul de solidă, dar drăguță.

Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună”, a declarat Lili la „Vorbește Lumea”, în ediția de joi, 28 ianuraie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *