Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emil Rengle a scos două fete la cafea, dar le-a “eclipsat” cu ținuta lui

Câștigătorul ediției din 2018 a show-ului ”Românii au talent” este un adevărat fenomen atunci când vine vorba de dans, dar și la capitolul apariții inedite. Emil Rengle este unul dintre cele mai spumoase personaje din showbiz și nu poate trece neobservat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu vestitul dansator.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Emil Rengle, cel care a devenit celebru după ce a câștigat marele premiu al show-ului de la PRO TV ”Românii au talent”, în anul 2018, pe terasa unei cunoscute cafenele din zona Dorobanți, Nuba Cafe.

Un excentric desăvârșit și o fire dezinvoltă, tânărul a mai bifat o apariție „spumoasă”. Însoțit de două prietene, câștigătorul de la ”Românii au talent” s-a relaxat pe terasa renumitului local. Într-o atmosferă destinsă, Emil Rengle s-a delectat cu câteva băuturi răcoritoare și a socializat cu cele două companioane. Ca de fiecare dată, Emil Rengle a „bifat” la domeniul vestimentar, ba chiar le-a „eclipsat” pe fete.

Emil Rengle a scos două fete la cafea

Cum este un tânăr nonconformist, Emil Rengle a atras toate privirile datorită stilului unic de îmbrăcăminte pe care-l abordează, dar și frizurii, în contrast, pe care o poartă – à la Cruella de Vil. La o helancă fără mâneci, dansatorul a “asortat” o salopetă de blugi și un parpalac-halat alb cu un afiș mare pe spate, pe care trona, cu litere de-o șchioapă, un citat celebru, în engleză: „Fii tu însuți; Toți ceilalți sunt deja luați”.

La finalul întrevederii, care a părut să fie o întâlnire #cafetele, Emil Rengle și cele două companioane s-au îndreptat către mașina acestuia. (NU RATA: EMIL RENGLE, TAXAT DE FANI DUPĂ ULTIMA FOTOGRAFIE POSTATĂ PE INSTAGRAM: ”CRED CĂ ÎNTRECI MĂSURA”)

Câștigătorul de la ”Românii au talent” a mai bifat o apariție inedită

Și-a ”pus” companioanele  la UBER!

În mod surprinzător, Emil Rengle pare că nu a fost dispus să le ducă pe cele două companioane către casă. Imediat ce au ajuns la mașina acestuia, cele două tinere și-au luat bagajele din Mercedesul condus de Rengle, și-au chemat un UBER și au plecat liniștite. (NU RATA: EMIL RENGLE ÎȘI ASUMĂ ORIENTAREA SEXUALĂ. UNDE A DISPĂRUT CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT)

Emil Rengle le-a lăsat pe fete să plece cu Uber-ul

Emil Rengle, printre concurenţii “America’s Got Talent”

Publicul de peste Ocean a fost cucerit de îndrăgitul coregraf după ce a participat la “America’s Got Talent: The Champions”. Din păcate, juraţii nu au fost încântaţi de numărul lui Emil Rengle, iar Simon Cowell i-a făcut o mărturisire neaşteptată.

Și-a donat premiul de originalitate, obţinut la “Românii au talent”

În cadrul competiției de la Pro TV din 2018, Emil Rengle a câştigat şi premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Artistul a decis să doneze cel de-al doilea premiu unui alte concurente de la “Românii au talent”. Este vorba despre Bianca Badea, care s-a clasat pe locul doi în marea finală.

“La 7 ani, mama m-a luat de mână și m-a înscris la primele mele cursuri de dans. Acum, la aproape 23 de ani distanță, îmi dau seama că nu există oră sau zi din viață în care să nu-i mulțumesc pentru asta. Și tot acum îmi dau seama că tot ceea ce am învățat despre mine însumi, despre oameni, despre viață, despre iubire se datorează dansului. Dansul m-a învățat despre disciplină, despre sănătatea mișcării, despre responsabilitate, despre respect, despre comunicare non-verbală, despre iubire necondiționată și despre curgere lină prin viață”, a mai povestit îndrăgitul dansator, conform bihon.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *