Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dorian Popa, decis să dea lovitura pe piaţa imobiliară: “Terenul l-am luat lângă casa mea, în Domnești”. Dezvăluirile făcute despre noul proiect | VIDEO

La 32 de ani, Dorian Popa este hotărât să dea lovitura pe piaţa imobiliară! Carismaticul artist și-a cumpărat un teren situat în lângă vila impunătoare pe care și-a construit-o în Domnești. Aici, el va construi un cartier rezidențial, potrivit declarațiilor sale. Și, pentru că știa cât de curioși sunt apropiații și fanii săi, actorul din “Sacrificiul” a dezvăluit suma pe care a plătit-o ca să intre în posesia spațiului.

Dorian Popa construiește un cartier rezidențial în apropierea vilei sale

În vlogul pe care l-a postat în urmă cu doar câteva ore, cântărețul a dezvăluit că, înainte să devină proprietarul terenului pe care l-a achiziționat, el a întâmpinat unele probleme. După lungi discuții și așteptări,  Dorian Popa a reușit să cumpere o parcelă de 700 mp chiar în fața casei sale și încă o parcelă de 700 mp care este lipită de terenul său, cel pe care a contruit casa.

“(…). De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence (…)”, a spus artistul în cel mai nou episod de vlog urcat pe YouTube.

Despre motivul pentru care a ales să ridice un cartier rezidențial în apropiere de reședința lui, Dorian Popa a explicat: “Unul dintre visurile mele contemporane, ca să spun așa, a fost să construiesc și să pot să văd șantierul de la mine din casă! Să pot să mă trezesc de dimineață și să merg să îi ajut pe băieți, să verific cum decurg lucrările, fără să fie nevoie să străbat orașul în lung și în lat”. În clipul de mai jos, puteți să aflați și alte mărturisiri pe care le-a făcut actorul despre noul său proiect de suflet.

Nu rata: Care este cel de-al doilea prenume al lui Dorian Popa. Ce scrie în buletinul lui

Câți bani câștigă Dorian Popa doar din YouTube

Invitat recent în cadrul emisiunii “ȘTIU”, difuzată la Aleph News, carismaticul cântăreț a vorbit despre sumele pe care le încasează lunar doar din activitatea sa de pe YouTube.

“Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa la Aleph News.

Descoperă și: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Dorian Popa: “Mocangistul șef”. În urmă cu un an, s-a zvonit că cei doi ar fi avut o relație amoroasă

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *