Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Cazacu, senzații tari în Zanzibar. “Felinele aflate la vânătoare s-au urcat pe mașină”

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la TVR a fugit de COVID-19 tocmai în îndepărtatul Zanzibar. În vacanța exotică, Cătălin Cazacu și-a dorit senzații tari și a avut parte din plin, în safari. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații și imagini savuroase.

Este de notorietate că simpaticul prezentator, mai nou de la TVR, este un veritabil aventurier, atât în viața de zi cu zi, cât și în plan sentimental. Dar, de această dată, vorbim strict de aventurile lui Cazacu din viața de zi cu zi.

Prezentatorul ”a fugit” de Covid-19 în una dintre cele mai exotice insule. Și-a luat bilet doar dus spre Zanzibar și, de ceva timp, se bucură din plin de una dintre cele mai exotice vacanțe. Din câte se pare, în urmă cu câteva zile, Cazacu și-a dorit să aibă parte de o experință unică. Împreună cu gasca de prieteni, Cătălin Cazacu a mers în safari, acolo unde a avut parte de aventură din plin. După cum ne-a mărturisit, vedeta TVR a avut parte și de un moment extrem, în care s-a speriat foarte tare. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN CAZACU, PICNIC DE UNUL SINGUR, LA PORTBAGAJUL „BROSCUȚEI”)

Cătălin Cazacu, declarații savuroase despre experiența din safari

”Am vrut să văd ce înseamnă să vezi animalele în mediul lor natural. Clar, Africa este cel mai bun loc în care poți să experimentezi acest lucru. Am plecat în safari pe continent. Am fost în două parcuri.

Cea mai tare chestie a fost că, la un moment dat, când stăteam opriți cu mașinile, felinele care se aflau la vânătoare s-au urcat pe mașină ca să vadă ce se află în jur. Ne-am speriat foarte tare, dar este o experiență. Poate una dintre cele mai tari experiențe din viața mea. Să vezi un animal sălbatic, care vânează, că este la doar câțiva centimetri de tine”, a declarat Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cazacu a vrut safari, dar a dat peste ceva mai mult de-atât

Cătălin Cazacu, un tată model: „Învață experimentând”

Carismaticul prezentator Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta îl mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte. (NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU A CÂȘTIGAT RĂZBOIUL CU CLINICA VEDETELOR. “NIMĂNUI NU ÎI ESTE PERMIS SĂ…”)

Cătălin Cazacu, senzații tari în Zanzibar

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult să fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a mai mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *