Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vestitul Leo a anunțat că s-a împăcat cu Anca de la Strehaia, dar n-ar fi uitat-o pe Dana Criminala. “Am creat o dependență asupra lui”

”Prințul țiganilor” nu s-ar fi împăcat cu gândul că Dana Criminala e hotărâtă să pună punct mariajului. În plin divorț, sexoasa brunetă rupe tăcerea. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei savuroase.

Leo de la Strehaia nu ar vrea să accepte că Dana Criminala e dispusă să meargă până la capăt cu acțiunea de divorț. După cum ne-a dezvăluit sexoasa brunetă, Leo ar încerca, pe toate căile, să ia legătura cu bruneta pentru a o convinge să se răzgândească.

”Sună la toți cunoscuții mei, rugându-i să-mi spună să ne împăcăm, să renunț la divorț. Eu l-am blocat de mult timp peste tot și mă sună cu număr ascuns de mă înnebunește și ziua și noaptea, de trebuie să dorm cu telefonul pe silențios. Știu că eu sunt obsesia lui și am creat o dependență asupra lui, lăsând modestia la o parte.

Dar trebuie să înțeleagă că s-a terminat. Și toate aceste stări pe care le are vin din faptul că conștientizează perfect ce fel de om am fost față de el și toată familia lui . Divorțul nu o să-l anulez, deja aștept termenul pentru prima înfățișare”, a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Culmea, cu doar câteva săptămâni în urmă, Leo anunța public că s-a împăcat cu Anca de la Strehaia și îi transmitea Danei să nu îl mai caute.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala, în plin proces de divorț

Ce scrie în cererea de desfacere a căsătoriei

Motivele pentru care solicit desfacerea căsătoriei sunt: concepții diferite despre viață și familie, tulburări de comportament manifestând stări de ambivalență (dublă personalitate).(…) Menționez că aducea frecvent în locuința comună rudele lui din Strehaia (mama, copii, surori, nurori, nepoți, prieteni) și nu sub formă de vizită, ci la modul să locuiască cu noi, de mai multe ori fiind câte 10 persoane în locuința noastră, lucru care mă deranja și provoca de fiecare dată certuri între noi”a scris Dana, în cererea de divorț.

Leo de la Strehaia, cu mașina în drum

Nici “Prințul țiganilor” nu mai este ce a fost! A rămas cu mașina în drum și a fost nevoit să o împingă, ajutat de apropiați, ca să o mute din stradă. BMW-ul n-a mai vrut în ruptul capului să pornească, așa că Leo de la Strehaia a apelat la soluția de avarie. Ajutat de un camarad de suferință, a început să împingă autoturismul în speranța că va porni! Da’ de unde. Așa că, văzând cum merge treaba cu motorul, ”Prințul” a acceptat că de acolo, din Pipera, doar cu un taxi mai poate pleca. Dar nici să lase ”frumușel” de BMW trecut prin multe autostrăzi chiar în drum. Așa că s-a pus la treabă.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala divorțează

Leo de la Strehaia, lovit în plin de pandemie

Leo de la Strehaia a avut, recent, și alte motive de supărare. „Prințul țiganilor” a dat faliment cu shaormeria din Pitești și a vorbit despre marele său necaz pe contul de YouTube, acolo unde are numeroși urmăritori.

„Prințul Țiganilor” a mărturisit că l-a lăsat la „conducere”, timp de o săptămână, pe Malone, însă în momentul în care a venit în Pitești pentru a vedea cum merg treburile, a rămas șocat.

Mai exact, Leo de la Strehaia a constatat că îi lipsesc 250 de milioane de lei vechi, că marfa nu mai este și că trebuie să o ia de la zero cu afacerea sa. (VEZI ȘI: FOSTA ASISTENTĂ TV S-A CUPLAT CU AMICUL “EX-ULUI”. S-AU FOTOGRAFIAT ÎN IPOSTAZE CARE ÎNLĂTURĂ ORICE DUBIU)

„L-am lăsat pe Malone la shaormerie și eu am plecat la Strehaia, acolo am stat o săptămână. Când m-am întors, nu mai era niciun pic de marfă. L-am întrebat unde sunt banii, a zis că nu știe. Mi-au dispărut 250 de milioane. Mi-a zis un vecin că l-a văzut la aparate, cred că i-a băgat acolo…

L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om. A falimentat shaormeria. Acum aștept să-mi dea Patroana bani, să pun iar afacerea pe picioare. Sunt cu ea, sper să fie bine și să se rezolve lucrurile. Chiar caut oameni pe care să-i angajez în Pitești, cine vrea, poate să mă caute. Plătesc foarte bine”, a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. (VEZI ȘI: FIUL LUI LEO DE LA STREHAIA A AJUNS, DE URGENȚĂ, LA SPITAL: ”A FOST PANICĂ MARE!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *