Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman își ia liber de la stresul din Capitală și pleacă într-o vacanță bine meritată! Cine o va însoți pe vedetă

Oana Roman nu a avut parte de un început de an tocmai bun. A trecut printr-o perioadă dificilă din cauza despărțirii de Marius Elisei, însă acum lucrurile s-au mai așezat și este timpul pentru o vacanță departe de toate problemele de acasă.

Fosta parteneră a lui Marius Elisei a trecut prin momente dificile, pe lângă despărțire, problemele de sănătate ale mamei sale, aceasta a trebuit să înfrunte și un val de critici venit în mediul online. Însă pare că a rezistat cu brio, dar acum are nevoie de o vacanță pentru a se deconecta de tot și pentru a își încărca bateriile. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN A ÎNAINTAT CEREREA DE DIVORȚ. CUM SE ÎNȚELEGE, DE FAPT, CU MARIUS ELISEI ÎNAINTE DE SEPARARE OFICIALĂ: “MĂ AJUTĂ CÂND E NEVOIE” | VIDEO)

Așa că, Oana Roman și-a anunțat fanii că va pleca într-o bine meritată vacanță, undeva „la căldură” și nu va merge singură. Se pare că o să o însoțească o bună prietenă. Așadar, Oana are nevoie de câteva momente de singurătate și nu o ia cu ea nici pe micuța Iza, care probabil în tot acest timp va rămâne în grija tatălui său.

Oana Roman, ținta hackerilor

În ultima perioadă Oana Roman se confrunt tot mai mult cu tot felul de comentarii și remarci negative la adresa ei. Vedeta a fost bombardată de critici și cuvinte răutăcioase, însă acum totul a ajuns la alt nivel. Oana Roman a fost ținta hackerilor, care s-au amuzat pe seama sa. Contul de Netflix al Oanei Roman a fost spart, iar făptașul a ținut să facă unele modificări. (VEZI ȘI: MARIUS ELISEI, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU OANA ROMAN, DUPĂ DESPĂRȚIRE: „NU STĂ CRINUL CU CIULINUL”. VIDEO)

„Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *