Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Budeanu, tratat de SARS-COV-2 cu Ivermectină la recomandarea lui Ioan Alexie: “Medicamentul m-a salvat de la moarte, mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire”

Mihai Budeanu a povestit în cadrul unui interviu că el s-a tratat de SARS-COV-2 cu Ivermectină, după ce a luat legătura cu doctorul Ioan Alexie care lucrează la un spital din Las Vegas. În România, medicii nu au voie să prescrie acest medicament pentru uz veterinar, care încă se află în studii clinice.

Mihai Budeanu, tratat de SARS-COV-2 cu Ivermectină la recomandarea lui Ioan Alexie

În vârstă de 44 de ani, Mihai Budeanu a fost la un pas să își piardă viața după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu mai bine de două luni. Artistul care face parte din trupa 3SE s-a vindecat de boală în urma tratamentului cu Ivermectină cumpărată dintr-un magazin veterinar, la sugestia medicului Ion Alexie, stabilit în Statele Unite.

“Eu nu pot decât să-i mulţumesc foarte mult doctorului Alexie, pentru că pur şi simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic a reuşit să mă pună pe picioare într-un timp ok. Am ajuns la Terapie Intensivă, am urmat tot protocolul care se foloseşte în România, mai puţin Ivermectina, pe care mi-a recomandat-o doctorul Alexie şi a spus că trebuie folosită urgent”, a declarat îndrăgitul cântăreț la “Sinteza Zilei”, unde a oferit primul interviu dat după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit.

Specialistul Ioan Alexie a precizat în urmă cu două seri în cadrul emisiunii moderată de Mihai Gâdea că niciunul dintre pacienții diagnosticați cu temutul COVID-19 nu au avut reacții adverse după ce le-a fost administrată Ivermectina.

Mihai de la 3SE a fost sfătuit de reputatul medic român care este în Las Vegas să folosească  Ivermectină în lupta sa cu COVID-19 © Facebook

Nu rata: Primele declarații ale lui Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de Covid: “Un miracol că am scăpat”

Prezentatorul Mihai Gâdea a explicat că medicamentul Ivermectină a trecut de comisia de specialitate de avizare din Ministerul Sănătăţii pentru a se începe testele clinice, spre a fi utilizat. Întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă nu lua aceste pastile, Mihai Budeanu a spus: “Consider că acest medicament Ivermectină, poate sună că eu îi fac reclamă, dar nu. Dacă acest lucru spus de specialişti că Ivermectina foloseşte foarte mult pentru a înlătura acest virus, luptă cu el, de ce să nu-l luăm?”.

Ulterior, cântărețul a mai declarat: “Ivermectina am luat-o la început, când eu mă simţeam foarte rău şi luând această Ivermectină, starea mea începea să se îmbunătăţească. Am stat tot timpul la pat. După 5-6 zile, am început să-mi revin, să pot să respir normal. Nu am avut efecte secundare, absolut niciunul. Pot să vă spun că sunt în viaţă. Dacă era să se întâmple ceva…”.

Descoperă și: Ce frumoși s-au făcut fiul și fiica lui Mihai de la 3 Sud Est! Ștefan ia lecții de pian și a câștigat mai multe concursuri, iar Sara ar putea deveni un model de succes | FOTO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *