Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate: “Injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea”. Ce i-au mai spus medicii după ce au pus diagnosticul

Lidia Buble le-a împărtășit apropiaților și fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate. După ce i-au pus diagnosticul delicat, medicii i-au făcut câteva recomandări prețioase cântăreței. Desigur, ei i-au prescris și un tratament pe care talentata artistă a început deja să îl urmeze.

Lidia Buble, “prizoniera” problemelor de sănătate la începutul lui 2021

Zilele trecute, Lidia Buble a început să acuze dureri puternice în gât și, în prezent, ea se află în pauză vocală. De altfel, vestea că este bolnavă și nu va vorbi în următoarea perioadă pe rețelele de socializare, așa cum obișnuiește, a venit printr-o înregistrare pe care a scris ce i se întâmplă.

“M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…). Ca asta n-am avut niciodată… este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!”, a transmis artista pe Instagram Stories, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Pe imaginile unui alt video alb-negru, Lidia Buble a dezvăluit: “Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți. Mulțumesc încă o fată pentru mesaje”.

În vârstă de 27 de ani, Lidia Buble are unele probleme de sănătate, iar medicul care a consultat-o i-a recomandat să facă anumite injecții și să ia antibiotic pe cale orală © Facebook

Nu rata: Mesajul postat de Lidia Buble a ridicat multe semne de întrebare: “M-aș îmbrăca în pielea ta pentru totdeauna”

Lidia Buble, despre relația pe care o are cu Răzvan Simion după despărțirea lor

Întrebată în urmă cu câteva luni de un fan cum se înțelege cu fostul partener de viață, cântăreața a reacționat astfel: “Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”. Despre faptul că Răzvan Simion se implică în evoluția sa ca artistă, ea a vorbit și în urmă cu aproape jumătate de an, când a fost invitată în cadrul matinalului de la Antena 1.

Citește și: Lidia Buble a recunoscut că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion. Artista a spus tot ce are pe suflet

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *