Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Ex”-ul Biancăi Drăgușanu se “războiește” cu Poliția. În ce stadiu au ajuns „ostilitățile”

A pierdut, pe fond, procesul cu Poliția Română, dar nu se lasă! CANCAN.RO a aflat că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, nimeni altul decât Tristan Tate, cunoscut și ca „Prințișorul videochaturilor”, a cerut din nou anularea procesului-verbal prin care a fost sancționat în urmă cu aproape doi ani.

Tristan Tate duce un „război” aprig cu Poliția Română. În 2019, magistrații i-au respins fostului iubit al Biancăi Drăgușanu plângerea în care cerea anularea procesului-verbal de contravenție la regimul circulației pe drumurile publice.

”Respinge excepţia tardivităţii formulării plângerii contravenţionale, invocată de intimat. Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul TATE TRISTAN, în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL JUDEŢEAN DE POLIŢIE BRAŞOV – POLIŢIA MUN. FĂGĂRAŞ – BIROUL RUTIER, prin reprezentant legal, ca neîntemeiată.

Menţine procesul-verbal seria PBVX nr. 0260271/11.06.2019, întocmit de intimat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Făgăraș”, se arăta în decizia instanței. (NU RATA: EX-UL BIANCĂI S-A COMBINAT ÎN SECRET CU O ”PĂPUȘICĂ”)

Dar Tristan Tate nu s-a lăsat păgubaș. A făcut din nou apel, iar vineri va avea loc următorul termen al procesului.

Vineri va avea loc următorul termen al procesului

Tristan Tate, alias „Prințișorul videochaturilor”

Tristan Tate este un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Alături de fratele lui – Andrew – fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi pus bazele unui adevărat imperiu în industria site-urilor pentru adulți. Potrivit unor surse bine informate, fratele lui Tristan Tate, Andrew, ar deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Unde amfitrioană ar fi chiar “cumnățica” lui Tristan, Irina. Pe numele de scenă Cobra (de amintit că Andrew era numit, în ring, King Cobra), focoasa blondină este una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil.

Tristan Tate nu s-ar fi lăsat nici el mai prejos și ar fi deschis un studio într-o zonă bună din Capitală, acolo unde zeci de tinere își expun formele în fața camerelor de filmat. Tristan Tate se afișează pe rețelele de socializare în ipostaze demne de marii interlopi. Se distrează în cluburi de fițe, călătorește în destinații exclusiviste și se laudă cu mașinile de lux pe care le deține. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU A PETRECUT ALĂTURI DE FLORIN SALAM)

Tristan Tate și-ar trage „seva” din industria pentru adulți

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *