Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Daniela Gyorfi i-a transmis lui George Tal „pasiunea” pentru operații estetice „Dacă nu era ea, n-o făceam”

Daniela Gyorfi și George Tal au mers împreună la medicul estetician. Cântăreața l-a dat și pe soțul ei pe mâna chirurgului.

Daniela Gyorfi și George Tal au povestit la Xtra Night Show despre intervențiile chirurgicale pe care le-au avut de curând. Soțul ei a mers la medic să își facă implant de păr, îndemnat fiind de artistă.

„Dacă nu era Daniela n-o făceam. Daniela m-a motivat. Că nu e o problemă dacă-ți faci implant. (…) Mi-a pus în față și puțin la spate”, a recunoscut George Tal, în emisiunea Xtra Night Show.

Adevărul este că îi cădea părul și am vorbit cu el în vară. I-am spus: George, la anul nu vrei să faci implant?”, a povestit Daniela Gyorfi.

VEZI ȘI: Fiind în război cu depresia, Daniela Gyorfi a vorbit despre motivul pentru care nu împarte patul cu George Tal: “Asta e problema”

Nici Daniela nu a rezistat fără o mică intervenție.

Eu mi-am făcut botox în frunte. Cred că fiecare dintre noi ne dorim să arătăm bine. Am făcut lucruri foarte puține față de multe care și-au făcut. Eu îmi doresc să arăt foarte bine. (…) Sunt atât de fericită că trăim în acestă era și că tehnologia ne permite să arătăm bine”, a afirmat cântăreața.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *