Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Surpriză! Ce a dezvăluit Claudia Pătrășcanu despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu: “Respecți deciziile și să mergi înainte”

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit o informație surprinzătoare despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu! Contactată de o jurnalistă, cântăreața a spus că nu ar fi fost nicio problemă dacă fosta prezentatoare l-ar fi însoțit pe Gabi Bădălău la petrecerea lui Nicolas, care a fost organizată la munte. Declarațiile sale vin la mai puțin de trei săptămâni după ce a făcut remarci “înțepătoare” la adresa creatoarei de modă și a precizat că băieții săi nu sunt pregătiți să o cunoască pe iubita tatălui lor.

Claudia Pătrășcanu o acceptă pe Bianca Drăgușanu în viața copiilor ei

Se spune că timpul vindecă toate rănile… și, deși nu a trecut multă vreme de când vedeta de 42 de ani a transmis mesaje subliminale pentru Bianca Drăgușanu, care are 38 de ani, se pare că lucrurile s-au schimbat între ele. Din afirmațiile făcute astăzi în cadrul unui interviu, mulți dintre fani lor au înțeles că artista este dispusă acum să o accepte pe iubita lui Gabi Bădălău în viața copiilor ei.

“Dacă ar fi venit cu cine voia el, nu m-ar fi deranjat, până la urma urmei va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră, asta înseamnă să ierți un om, să-i respecți deciziile și să mergi înainte”, a declarat fosta parteneră a afaceristului pentru Antena Stars.

În prezent, Claudia Pătrășcanu locuiește cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea. Ea s-a mutat aici după despărțirea de tatăl băieților săi.

Nu rata: Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce a fost filmată alături de Gabi Bădălău și copii la munte: “L-am iertat. Lăsăm lucrurile să se așeze”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, cununie de Valentine’s Day 2015

Claudia Pătrășcanu a devenit soția lui Gabi Bădălău pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *