Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Serghei Mizil, declarații șocante despre experiența dintr-un spital de COVID-19! „Doctorii stăteau fără mască și fumau”

Serghei Mizil a fost una dintre persoanele din România care s-a confruntat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a dezvăluit că a fost infecta și a mers la unul din spitale din Capitală pentru a se asigura că totul este în ordine. Însă, ce a găsit în interiorul spitalului l-a șocat.

În emisiune online moderată de Cristi Brancu, Serghei Mizil a vorbit despre experiența s-a din unul din spitale de COVID-19 din Capitală. Acesta a povestit că realitate pe care a găsit-o în spital a fost mult diferită de cea pe care o vedea prezentată la televizor. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA SERGHEI MIZIL ÎN TINEREŢE, PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUŞESCU. IMAGINILE DE CARE PÂNĂ ŞI EL A UITAT)

„Când am făcut, am zis să nu stau ca găina în casă, am și eu niște relații și am zis: hai, mă, să mă duc la un spital de COVID. Nu-i dăm numele, e spital mare numai de COVID în București. Ajung la poartă, portarii fără mască! «Ce faci aici, nea Serghei, aici nu intri decât dacă ai COVID. » «N-am COVID, mă, dar mă așteaptă cineva să-mi facă analizele… Adică am COVID, dar nu sunt confirmat, să văd acum»… Mă uitam la ei: mă, dacă e spital de COVID, cum să vorbești cu oamenii, tu fără mască?

Știam, la televizor, urlau că e full totul… Era un container făcut lângă spital. Am stat o jumătate de oră, singuri, zic: mă, ne-or fi băgat ăștia la protocol. Așteptam să vină bolnavii de COVID. O căldură de muream, eram în maiouri. Mergem la plămâni, nici dracul nu era. Doctorii, în halat, își dădeau măștile jos, fumau.

Mă, eu mă așteptam să vină marțienii ăia în alb. Eram siguri, n-a fost nici dracu. Mi-a zis că am COVID și vorbea cu mine… «dom’le, fumezi?», «da, dom’le, fumez»… au început să fumeze, erau 5-6 medici într-o cameră, acolo, doctorii râdeau, fără măști. Fii atent teorie: cică dacă fumezi, iei mai greu COVID. Și m-am dus acasă… bă, ce arată ăștia la televizor, câtă panică fac ăștia. Eu nu vorbesc de ATI, acolo o fi aglomerat, dar spitalul trebuia să fie plin cu sute de oameni care să vină să vadă, să le facă, să le ia sânge… Nimeni nu era”, a declarat Serghei Mizil, în cadrul emisiunii.

Serghei Mizil infectat cu noul virus

Serghei Mizil a ținut să sublinieze că nu pune la îndoială existența virusului, mai ales că și el a fost infectat. Însă crede că s-a exagerat mult pe această temă și situația nu a fost chiar atât de tragică. Aceasta este de părere că oamenii sănătoși au făcut o formă ușoară a bolii, așa cum a fost și în cazul lui. Iar decesele au venit doar din rândul oamenilor care aveau comorbidități.

„Până la urmă, toți care au murit sau care au forme foarte grave, toți au avut probleme, chiar dacă erau tineri. Aveau probleme, ori cu plămânii, ori cu diabetul, ori grași. Unul care are astm și jumătate din plămâni terminați, și de la o răceală moare”, a mai spus Serghei Mizil.

(VEZI ȘI: CE AFACERI A AJUNS SĂ AIBĂ SERGHEI MIZIL ÎN 2020. PE VREMEA LUI CEAUȘESCU ERA BIȘNIȚAR ȘI CÂȘTIGA O MULȚIME DE BANI)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *