Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxana Vancea, transformare uluitoare! Cât de mult a slăbit vedeta. „În general gătesc de dietă”

Roxana Vancea a avut una dintre cele mai spectaculoase schimbări de-a lungul timpului. La debutul în televiziune avea câteva kilograme în plus, iar mai apoi a ajuns să aibă un trup perfect conturat. Rezultatele surprinzătoare au venit cu unele sacrificii.

Roxana Vancea s-a transformat și a ajuns să aibă unul dintre cele mai bine lucrate trupuri din showbiz-ul românesc. După antrenamente lungi și diete, vedeta este mândră de rezultatele pe care le-a obținut. Însă, cârcotașii spun că în ultimul timp Roxana Vancea a exagerat și că a ajuns piele și os. (CITEȘTE ȘI: ROXANA VANCEA A CEDAT! ATRIBUȚIILE DE SOȚIE ȘI MAMĂ AU EPUIZAT-O. „NU ÎI MAI SUPORT PE NICIUNUL”)

Internauții i-au atras atenția vedetei că a slăbit foarte mult și și-a pierdut formele. Însă, Roxana este extrem de mulțumită de corpul ei și a mărturisit că a făcut eforturi destul de mari să ajungă aici, renunțând la multe dintre preparatele pe care le iubește și petrecând multe ore în sala de sport.

 „Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos. Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină.”, a declarat Roxana Vancea, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune tv.

„Vreau să fiu mai definită”

Deși mulți și-ar dori să aibă silueta ei, Roxana Vancea încă nu este mulțumită de rezultate. Vedeta a declarat că intenționează să lucreze din greu pentru a ajunge la formele dorite. Se pare că vrea ca abdomenul său să fie mai proeminent și să mai pună ceva masă musculară pe fesieri. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ROXANA VANCEA NU A DEVENIT ÎNCĂ MĂMICĂ! VEDETA A SPUS TOT. „MAI AM NIȘTE CHESTII DE TERMINAT”)

„Întotdeauna este loc de mai bine și recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru că aveam corpul obișnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare. M-am mai antrenat și știu cât de repede vin rezultatele. Vreau să fiu mai definită, să mi se vadă abdomenul mai proeminent și să pun masă musculară la fesieri”, a mai spus Roxana Vancea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *