Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Provocarea de care a avut parte Cătălin Măruță de ziua lui de naștere. Cât de bine le cunoaște pe Dana Săvuică și Daniela Gyorfi. „Toată viața a fost sexy”

Cătălin Măruță și-a serbat astăzi ziua de naștere, iar în cadrul emisiunii sale de la Pro TV, soțul Andrei a avut parte de provocări care mai de care.

În prima parte a emisiunii, Ciucă și Nicolaină l-au convins
pe Cătălin să accepte să fie legat la ochi și să aștepte intrarea în studio a
unora dintre cele mai sexi prezențe feminine din România! Provocarea lui?

Să ghicească cine era după un panou, văzându-le doar gleznele și modul în care siluetele lor dansau: „Trei din zece din numele de pe listă vor fi după panou”, i-a spus Nicolaină.

„Tocuri de 12… poți să te mai rotești puțin? Să faci o mișcare și o piruetă? Sunt sigur!”, a spus Cătălin în timp ce prima invitată se ascundea după panou.

Pentru cea de-a doua a completat: ”Direct… sunt sigur 100%! Am avut 2 numere din această revistă și cunosc dansul, glezna. Cine dansează atât de sexi? Toată viața a fost atât de sexi!”. Iar la ultima apariție, s-a văzut nevoit să admită, foarte rapid: ”Gata, am ghicit-o. Nu are cum să nu fie ea?!”

„Dacă ghicești, primești un poster în mărime naturală”, i-a promis Radu Ciucă! Iar Cătălin a demonstrat că a fost extrem de atent de-a lungul anilor la invitatele lui… și le-a numit corect pe toate cele trei: Dana Săvuică, Daniela Gyorfi și Raluca Podea!

Emisiunea a continuat cu alți invitați și cu urări de la
unele dintre cele mai cunoscute vedete din România: Smiley, Pavel Bartoș,
Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur și mulți alții. La mulți ani, Cătălin Măruță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *