Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini cu băiețelul Ramonei Bădescu. Ignazio are 1 an și 4 luni. „Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”

Ramona Bădescu a devenit mamă în urmă cu mai bine de un an, iar de atunci, viața i s-a schimbat complet. Actrița, care trăiește de 30 de ani în Italia, a vorbit pentru prima oară despre micuțul Ignazio și a recunoscut că acesta seamănă foarte mult cu tatăl lui.

„Ignazio crește, are 1 an și 4 luni acum, spune “mama” și mă topește! Îmi dau seama că este o împlinire fantastică să fii mamă, e o menire, dar e și un sacrificiu care merită!

Eu pe mama mea am iubit-o mereu, dar acum cu atât mai mult îmi dau seama ce înseamnă să fii mamă.

Mă gândesc și la părinți, și la datoria lor, că ne-au crescut. Mă gândesc că mulți copii uită de părinți și de sacrificiile pe care ei le-au făcut pentru ei și nu mi-aș dori să i se întâmple așa și lui Ignazio”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click.

„Ignazio este foarte pedant, dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui, Fecioara. Încerc să vorbesc cu el și în italiană, dar și în limba română, în engleză.

Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac, chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper ca peste 2-3 luni să poată merge la creșă.

Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim.

Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș.

Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *