Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Astăzi este ziua de naștere a lui Cătălin Măruță, iar Andra a dezvăluit un mic detaliu din căsnicia ei. „Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că…”

Cătălin Măruță a împlinit astăzi 43 de ani, iar cu această ocazie, soția lui, Andra, i-a transmis un mesaj de dragoste pe contul de socializare, alături de care a atașat fotografii cu întreaga familie.

„La mulți ani, iubitul meu! Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!”, a scris Andra în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

„Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupari și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt

Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *