Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Victor Slav a pierdut procesul cu statul. Ce au constatat judecătorii

Fostul soț al Biancăi Dragușanu a îndreptat toate ”armele” către autoritățile statului român, după ce agenții de la Rutieră i-au deschis un dosar de consum de stupefiante. Victor Slav a cerut în instanță despăgubiri colosale, dar se pare că judecătorii au fost de cu totul altă părere. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.

În toamna anului 2019, o veste uluitoare a cutremurat showbiz-ul românesc. La un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești, în urma verificării cu ”Drug Test-ul”, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui Victor Slav pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor.

Sigur pe el că nu a consumat niciun fel de substanțe, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mers până-n pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Lupta nu e pierdută definitiv. Victor Slav poate face apel

După multe luni de ”luptă” acerbă, acesta a reușit să demonstreze că ”Drug Test-ul” a avut un rezultat eronat în cazul lui. Cu toate că și-a demostrat nevinovăția, Victor Slav nu a depus armele și a intentat un proces autorităților prin care a cerut repararea prejiudiciului. (NU RATA: VICTOR SLAV, “MIȘCARE” NEINSPIRATĂ PE TIMP DE PANDEMIE. CE SUMĂ CONSISTENTĂ A INVESTIT ÎN NOUA AFACERE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de acțiunea din instanță la care a recurs Victor Slav după ce a demonstrat că aparatul ”Drug Test” a dat rateu.

În urmă cu doar câteva zile, judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat în procesul pe care Victor Slav l-a intentat Ministerului de Finanțe.

Judecătorii au decis că cererea depusă de fostul prezentator TV este inadmisibilă și în consecință au respins acțiunea acestuia.(VEZI ȘI: CUM ÎȘI “TERORIZA” VICTOR SLAV COLEGII DIN ECHIPA DE FILMARE. “ERA DE-A DREPTUL OBSEDAT DE…”)

”Admite excepția inadmisibilității. Respinge cererea, ca inadmisibilă. Cu apel”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Victor Slav a pierdut procesul cu autoritățile, în primă fază

Val de procese

Fostul prezentator de la Kanal D nu se oprește ușor cu acțiunile în instanță. La scurt timp după ce a declarat ”război” statului român, Victor Slav a deschis proces televiziunii „rivale”, dar și altor 12 entități media. Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, fosta vedetă de la Kanal D a deschis, la Tribunalul București, împotriva Antena TV Group SA, un proces care are ca obiect o acțiune în răspundere delictuală. (NU RATA: „BOMBARDIERA” LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN AFACERIST CARE O RĂSFAȚĂ LA MONACO)

”Fostul” Biancăi Drăgușanu, înfrângere în instanță

Are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

În cadrul aceleiași emisiuni, Victor Slav s-a remarcat cu un dans super-sexy pe care l-a executat în compania Biancăi Drăgușanu, cea care a reușit, la momentul respectiv, să-i lase mască pe jurați.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, își îndeplinesc cu brio rolurile de părinți, iar, atunci când vine vorba de fiica lor, sunt mereu împreună. Mai mult, Victor Slav și Bianca Drăgușanu îi serbează în fiecare an ziua de naștere micuței Sofia doar împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *