Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Bădulescu și soțul ei sunt de 12 ani împreună. Ce spune vedeta despre căsnicia lor. „Eu sunt un om radical”

Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit de Florin la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit în secret după doar trei luni de relație, iar de 12 ani au o căsnicie solidă și multe amintiri frumoase. Vedeta a făcut declarații interesante despre relația cu bărbatul care a cucerit-o din prima clipă.

„De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult.

Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești.

Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul”, a declarat Raluca Bădulescu pentru revista VIVA!

„Noi ne-am căsătorit la 3 luni după ce ne-am cunoscut. Nu
pot să vă exprim momentele de fericire, a fost o căsătorie secretă, iar nunta a
fost cu fast mare, acum 4 ani. După ce ne-am cunoscut, am plecat la Ibiza (eu
nu mai fusesem, până atunci, acolo).

M-am îndrăgostit de Ibiza, Florin mergea regulat acolo și
mi-a arătat magia acelei insule prin ochii lui. După ce ne-am căsătorit, am
hotărât să ne petrecem luna de miere, dintr-o lună să o facem doi ani. Am
locuit la Madrid, unde Florin avea o cafenea, fostul meu soț, Vali s-a mutat
acolo definitiv.

Efectiv, ne retrăsesem cu tot neamul, hotărâți să rămânem în Spania. Am stat și în Italia o perioadă, îmi place mult și această țară.

A fost o perioadă splendidă, dar ne-am întors pentru că deja copilul începuse școala, noi oricum făceam naveta, la două săptămâni eram în România. Trebuia să venim din ce în ce mai des aici… ”, a mai povestit Radula Bădulescu pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *