Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicole Cherry a apelat la ajutorul psihologului, pentru a depăși unele probleme. „Încerc să le accept, pentru că e normal”

Nicole Cherry este o artistă de succes, iar de aproape trei ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat. Cu toate astea, cântăreața a întâmpinat diferite probleme și a decis să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru a le depăși.

Nicole și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări pe Instagram. Printre curiozități, un internaut a întrebat-o la un moment dat dacă a trecut vreodată pragul unui medic psiholog.

Vedeta a recunoscut fără nicio reținere. Ba mai mult, i-a îndemnat pe cei care nu au curajul să facă asta, pentru că îi va ajuta.

Nicole Cherry a apelat la ajutorul psihologului, pentru a depăși unele probleme. „Încerc să le accept, pentru că e normal”

„Dacă vrei să mergi la psiholog și să faci terapie este perfect normal. Dacă ai nevoie, de ce nu?! Și, da, am fost și eu la psiholog și nu e nimic rău în asta.

Este foarte bine dacă-ți conștientizezi problema sau problemele pe care le ai și să le discuți cu o persoană specializată. Este foarte ok.

Am momentele mele. Încerc să le accept, pentru că e normal. Nu poate să fie totul roz în fiecare zi.

Cred că foarte mult că mă ajută și Dumnezeu. Mă rog și mă ajută de fiecare dată când am nevoie”, a dezvăluit Nicole Cherry pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *