Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este soțul fostei „Bebelușe” Oana Ioniță. Cei doi au împreună doi copii. „Am devenit mai părinţi decât eram înainte”

Oana Ioniță, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor, și Florin Budnaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Isabel, în vârstă de 10 ani și pe Maxim, de 6 ani. Cei doi s-au mutat în casă nouă de câteva luni, iar Oana a povestit cum au decurs lucrurile în căsnicia lor în plină pademie.

„Florin este în continuare la Teatrul de Operetă şi Musical Ion Dacian, doar că pandemia l-a ţinut şi îl ţine departe de scenă.

În rest, foarte multe lucruri s-au schimbat. Ni s-a schimbat viaţa radical cu cei doi copii ai noştri. Am devenit mai părinţi decât eram înainte.

Parcă înainte aveam mai mult timp să mă ocup de mine. Iar eu, deşi m-am retras din televiziune, cred că filmez mai des decât filmam înainte, pentru că sunt invitată la diverse posturi TV cu şcoala mea de dans, Dance Planet.

Am reuşit să creez un alt mediu în care să mă dezvolt şi să ridic nişte nume foarte mari la nivelul baletului.

E vorba despre balerini care au reuşit să obţină burse în străinătate: la Monaco, la Teatrul Balşoi, la Kiev”, a declarat Oana Ioniță pentru okmagazine.

„Mai nou, ne-am cumpărat o casă, chiar înainte de pandemie. Copiii aveau nevoie fiecare de camera lui, aşa că-n februarie am făcut acest pas.

Acum, copiii se bucură de spaţiu în aer liber, de vecini prietenoşi, de comunitate. Am cumpărat în Ghencea, aproape de sala mea de dans. Am plecat din centru, unde aveam un apartament, dar cu spaţiu insuficient”, a mai adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *