Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este soția lui Alin Sălăjean de la „Survivor România 2021” și ce mesaj de dragoste i-a transmis concurentul

Alin Sălăjean face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Are 35 de ani și este unul dintre cei mai apreciați concurenți din show. Puțini sunt însă cei care știu cum arată soția acestuia și asta pentru că o ține mai mult ascunsă de lumina reflectoarelor.

Soția lui Alin Sălăjean de la Survinor România, Diana, urmărește cu sufletul la gură aventurile sportivului. De asemenea, ea postează și mesaje de încurajare pe conturile ei de pe rețelele de socializare, potrivit VIVA!

Alin este sportiv și este mai decis ca niciodată să devină un învingător și să se întoarcă acasă cu premiul cel mare. Concurentul de la Survivor România a fost întrebat de ce nu apare mai des alături de soția lui, în mediul virtual.

„Multă lume m-a întrebat de ce o țin ascunsă pe soția mea pe rețelele de socializare. A sosit timpul să vă răspund, invocând două motive:

1. Rețelele de socializare sunt pentru mine instrumente de a mă promova, atât și nimic mai mult. 2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 

… oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Sălăjean, mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!!

Tu ești singura persoană care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios). Ești incântătoare!!! Mulțumesc!!!” este mesajul postat de concurentul Survivor pe contul personal de Facebook.

Dacă vrei să urmărești show-ul în care participă Alin, trebuie să știi când e următoarea ediție Survivor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *