Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tzancă Uraganul dă de pământ cu fratele lui. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție: ”Este un boschetar”

Scandalul dintre Tzancă Uraganul și cele două vloggerițe ia amploare! Manelistul dă de pământ cu fratele său, după ce acesta a lansat o melodie cu Tina și Reea.

În mediul online au apărut din nou imagini cu soția lui Tzancă Uraganul care era desfigurată. Imaginile șocante au fost divulgate de două influencerițe, Tina și Reea, apropiate alei soției manelistului. Potrivit acestora, Mădălina Miu, amanta lui Tzanză Uraganul, i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

Ulterior, a început un război între Tzancă Uraganul și vloggerițe care pare să nu se sfârșească prea curând. Mai ales acum când fratele manelistului a lansat o piesă cu dușmancele lui. Colaborarea neașteptată l-a scos din sărite pe Tzancă Uraganul, care l-a făcut praf pe Miraj.

Acesta a răbufnit într-un live pe Instagram.

”Boschetarul acesta de Miraj, că asta este un boschetar, mă obligă să fac aceste postări, care nu-mi stau în caracter. Vă dați seama, nu-i convine. Am proprietăți de un milion de euro cash și el nu are nici casă plătită. Ca să vedeți diferența. Vorbim pe bune. Eu nu mă jur strâmb că am frică de Dumnezeu. Să moară fata mea dacă are casa plătită. Vorbește gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Ați văzut și voi în ce hal a ajuns. Cântă și prost, cântă și fals, e vai de capul lui. N-are nici formație, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi. Săracul ăsta să-și vadă de treaba lui”, a spus Tzancă Uraganul despre fratele lui, Miraj.

George Pian a sărit în apărarea lui Tzancă Uraganul

George Pian a sărit în apărarea amicului său și a afirmat că cele două surori nu aveau niciun drept să-l atace pe Tzancă Uraganul. Mai ales că manelistul le-ar fi primit în casa lui și s-a comportat regește cu ele.

”Vreau să transmit un mesaj scurt pentru ciorbele astea de burtă, pentru Reea și pentru Tina, de zici că sunt purcelușele alea Peppa. Auziți, ca idee, așa… dacă omul ăla v-a luat în casă, în familia lui, v-a pus la masă și a făcut niște gesturi pentru voi… Noi suntem țigani, când vine cineva la noi în casă, trebuie să-i punem ce-i mai bun pe masă… cum vă permiteți voi să vorbiți de familia omului? Indiferent că e amantă, că e nevastă, că e gagică, ce-o fi ea acolo…

Trebuia să vă băgați voi să vorbiți? Trebuia să-l sunați pe el, să-i spuneți: ”Băi, Tzancă, ce-are mă frate cu noi, am greșit cu ceva?” Atunci lua el atitudine și vorbea el cu ea. Nu să ajungeți voi să postați despre familia lui, că își bate nevasta. E casa lui, e familia lui, nu intreveniți voi, ciorbe de burtă”, a spus George Pian pe canalul său de youtube.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *