Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sezonul 11 „Românii au talent” începe din 5 februarie. În ce zile din săptămână va fi difuzat show- ul

Așteptarea a luat sfârșit, iar la început de an Românii au talent revine pe micile ecrane. Talent din cale afară, jurați fără egal și cei mai iubiți prezentatori,  rețeta unui sezon spectaculos al celui mai iubit show de divertisment din România.

UPDATE 25 ianuarie: Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!

Un an am așteptat să-i revedem, iar de acum timpul nu mai are răbdare: sezonul 11 începe pe 5 februarie!

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Sezonul 11 „Românii au talent” începe din 5 februarie. În ce zile din săptămână va fi difuzat show- ul

Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat
pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor
care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost
sărbătorită!

Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână.

Cine sunt jurații Românii au talent 2021 – sezonul 11

Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.

Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au
talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua
ediție.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!

Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil.

Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *